Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek a Vilda si musí vyměnit role i ve firmě, protože tam přijela Sylva. Janek musí dát k dispozici i svůj byt a Vilda tam se Sylvou jde. Sám musí jít spát k Denise, která to bere jako průlomový okamžik v jejich vztahu. Konvičková ukradne etikety a začne prodávat normální sýry, jako sýry z farmy. Týna na to přijde a je naštvaná. Slanina hraje s cyklisty, kteří přijeli na statek v hospodě poker a prohraje. Jenže se ukáže, že cyklisti podváděli. Společně s dalšími chlapi je donutí, aby peníze vrátili. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Multimilionář dělá vše pro to, aby mu sázka, že sbalí cizí zadanou holku vyšla. Třeba přespí u své současné holky, dá si s ní oběd a jde na procházku. Za romantiku je zde vydáváno chování, kdy tahá každý každého za nos, holky jsou buď hloupé, nebo zlatokopky a vlastně všichni Pražáci jsou v podstatě podvodníci. Ovšem nejtrapnější chování předvádí makléřka z vesnice, následovaná jen těsně majitelkou pojízdné prodejny, které chodí každý do baráku, jak se mu zachce. A kdo safra poradil kostymérům, že mladá holka na vsi nosí pořád omotaný šátek na hlavě a chlapi si nesundávají čepici ani u snídaně? Počet potají vyslechnutých cizích hovorů: 4. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl, ve kterém se ani jednou neobjeví Batulková a nepronásleduje nikoho a nikomu se neplete do života. Navíc musím ocenit pomstu na pražácích, to byla fakt sranda :D ()

Reklama

Reklama