Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Se Zdeňkem dorazí do domu Vacků samé katastrofy: nejdřív prozradí rodinný recept na marmeládu, se kterou Lída roky vyhrávala soutěž. Na usmířenou udělá večeři a servíruje Frantova králíka, který byl pokrývací králík celé vesnice. A nakonec rozbije Lídě sbírku porcelánu. Roman si myslí, že chce Janek postavit na slunečních stráních u statku fotovoltaickou elektrárnu a začne jednat. A Janek se pomalu sbližuje s Týnou. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to tedy nechápu. Když mne seriál jako droga královsky pobaví, proč tedy odpad? Buď je seriál špatný, nebaví, tak na něj nekoukám a neztácím čas a raději shlédnu něco zajímavého, nebo je seriál tak dobrý, že si zaslouží moji pozornost, ale to už pak jsem pokrytec, když jej odstřelím. Že by v tom byla ta Praha? Mně se seriál líbí, je to taková česká telenovela. A to, že se někdo neumaže, je asi tím, že je šikovný. Já když řežu motorovkou, tak kromě pilin, také nejsem špinavý. A piliny opadají. Tento díl byl tak trochu akční. ()

Reklama

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je jako droga. Vím, že mi po něm bude špatně, ale musím si dát další dávku. Dnes jsem se opět královsky bavil. Dokonalý byznysmen Janek dnes na sebe prozradil, že podnikal mafiánskými praktikami, navíc karty nikdy nelžou. Dodnes má tak dlouhé prsty, že se všichni tři konkurenční mafiáni přišli omluvit do kuchyně. Však ona situace, kdy spadne někomu mobil do žumpy, lze řešit opravdu jen přes mafii. Týna se nedokáže umazat ani při práci s motorovkou, zato velí psům. Jinak věci má po celém dni tak čisté, že v nich klidně spí. I tak si ji stále z postele pracující Janek ještě nekoupil, přestože už uplatil téměř všechny. Po průvodu po městě se všech cca 16 lidí z vesnice sešlo v hospodě, kde místní štamgasti ochutnali pět marmelád. Neustále je omíláno, že pražáci jsou bohatí, mají na to, mohou si to dovolit, chtějí jen to nejdražší atp. Vesnická lůza na ně musí makat, naštěstí povětšinou jen řečmi u piva. Místní meteorologická anomálie asi udělá v příběhu ještě pořádné zvraty! Počet cizích vyslechnutých hovorů: 1 dokonce dvěma lidmi, 3 částečně. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama