Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Se Zdeňkem dorazí do domu Vacků samé katastrofy: nejdřív prozradí rodinný recept na marmeládu, se kterou Lída roky vyhrávala soutěž. Na usmířenou udělá večeři a servíruje Frantova králíka, který byl pokrývací králík celé vesnice. A nakonec rozbije Lídě sbírku porcelánu. Roman si myslí, že chce Janek postavit na slunečních stráních u statku fotovoltaickou elektrárnu a začne jednat. A Janek se pomalu sbližuje s Týnou. (TV Prima)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Rakovnikovi děkuju za (jako vždy) vtipný shrnutí epizody - a těším se na další. :-) S Cimrmanama to mám stejně a s kinem taky tak; z důvodů, který popisuje na svým profilu (k tomu se přidala neustále se zvyšující hlasitost produkce, patrně coby nástroj pro kompenzaci hlučnosti publika), jsem už před nějakejma 12 lety přestal do kin chodit úplně. Kino si děláme prostě doma - pánbu zaplať za uploadery!

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tvl to je peklo všech pekel, kam se serou všechny ty ordinace, vékávéčka a jiný odpady. To je jak besídka komparzistů, tady jsou totálně prkenný i lidi, jako třeba Lichý, o kterejch jsem přesvědčenej, že hrát uměj. Jen musej mít co, je mi jich líto - je mi jasný, že tuhle hrůzu vzali kvůli prachům - na jejich místě bych to udělal taky, hypotéka se neptá... Ale je to fakt k posrání...

Reklama

Reklama