Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek se od Romana dozvídá o nápadu na fotovoltaickou elektrárnu. Zaujme ho to, ale když dá Týna jasně najevo, že statek neprodá, tak od nápadu ustoupí. Jenže Roman už dal věci do pohybu, takže o elektrárně ví celá vesnice. Týna vyžene Janka s Vildou ze statku. Profesor začne kvůli smrti své manželky zase pít. Ale Roza podrží, takže nemusí statek opustit. Samozřejmě pod podmínkou, že bude abstinovat. A Lída zjistí, že Zdeněk přepsal vilu na nějakou akciovku. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V dnešním dílu lhali už nakonec snad všichni všem, nejen ti milionáři buranům. Profesor dokonce roky. Stejně se na vsi ale nakonec všechno rozkecá, jako o těch šmejdech, co připravili dědečka o střechu nad hlavou. I přes oběť ve výši desítek milionů korun - potvrzeno dlouhodobou předpovědí počasí, jsou nakonec byznysmani vyhnáni s puškou v ruce. A to přitom šmelili i s černouhelným dolem. Holt ženské zbraně jsou střelné. Jedna hvězda za dva vtipy. Počet vyslechnutých cizích hovorů: 1. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ó, hrůzo, přichází přízraky fotovoltaiky, statek je v ohrožení. Otvírají se strašlivé hlubiny minulosti a vydávají nemilosrdné svědectví. Věčně glosující profesor získává pravou tvář. Co bude dál? Zachrání to ženy svými zbraněmi, když jsou muži tak ukrutně zákeřní, prolhaní a neschopní? Ne, nemohu dospati v očekávání dalších dílů. ()

Reklama

Reklama