Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek nechce o Statku nic slyšet. Týna nemá peníze na vyplacení Sylvy, tak se rozhodne požádat Lídu. Ta souhlasí, ale chce, aby byla svatba dřív. S tím zase musí souhlasit Týna. Janek dá Denise prsten, aby se s ní usmířil. A profesor musí kvůli pití odejít ze statku. Jenže Roza ho přivede zpět. (TV Prima)

Recenze (2)

The_Casual odpad!

všechny recenze uživatele

Co to proboha je, kdo to mohl vymyslet? Protože psali, že to poráží Ordinaci a tu že sleduju, tak jsem to začal sledovat taky, ze záznamu - a dál už nemůžu, protože bych musel skočit z okna, nic hloupějšího jsem neviděl a to jsem viděl i Zombie '90: Extreme Pestilence, kdo ví o čemu je řeč, chápe. Odpad!!!! ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák milionář Janek se tak trápí láskou, že mu musela sekretářka sehnat miss tělo. Druhou noc zase utrápeně strávil se svou holkou, které koupil prsten, ale nikoli zásnubní! Je to prostě zásadový upřímný byznysman. Za peníze má jakoukoli ženu, jen jedna se nedá koupit od něj. Ovšem jeho tajná láska se zase trápí tak, že kvůli statku se prodá tchýni. To je tak, když jednomu radí karty a druhému duch. Jinak slečna hospodářka dnes zvládla v jednom svetru kozy v chlívku, pomáhat v hospodě, domluvit svatbu, promluvit s duchem i sestrou a válet se se svým nastávajícím v peřinách. Tento seriál začíná lámat rekordy v počtu použití slov milionář, pražák a buran. Na paty jim ale šlape fotovoltaika. Počet vyslechnutých cizích hovorů: 3. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama