Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štěpán přijde za Jankem do firmy. Chce, aby mu šel za svědka a provedl ho po hospodách, kam chodí Linhart. Roman za zády Janka zorganizuje u Janka mejdan. Štěpán se tam spustí s Pavlínou. Janek je naštvaný, ale hlavně je mu líto Týny. Julie zjistí, že jí na vrata píše hanlivé nápisy jejich sbormistrová. Ale když se ukáže, že je to z neštěstí, protože musela v dívčím věku na potrat, tak jí odpustí. A Vilda se nechá ukecat od Sylvy, aby jí koupil zásnubní prsten. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak evidentně se to chystá být nekonečným seriálem, a fakt mne nebude bavit čekat, kdy se prozradí, kdo je kdo, a jestli dojde k nějakému vztahu - je mi to prostě jedno. Navíc to celé jede podle divných not. Dřív se mi líbily ty věci jako farma, léčitelství, duch táty, trochu mystiky, venkova a lásky, ale teď je to vážně už jen vývar z ponožek. Navíc Vilda snad není tak tupý, aby nepochopil, že jde o prstýnek a o svatbu, to by asi nedělal, kde dělá. Vypadá pitomější než Štěpán. Navíc se nám tento díl snaží sugerovat, že je fuj, že Štěpán zahne, ale že Janek nemá sám jasno a souloží se svou přítelkyní a přitom myslí na Týnu, to je taky kách. A ta scéna s nápisy na vratech, no sorry jako. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V jednopokojovém bytě milionáře se dnes událo tolik věcí! Je jasné, že mnozí, co mají máslo na hlavě, budou muset s pravdou ven. Role Lucie Polišenské je fajn, jinak naivita a holky z Prahy jsou stále jen maso. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama