Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie omylem dá na internet seznamovací inzerát pro sebe a Týnu. Té přijde mnohem víc nabídek než Julii, která je z toho smutná. Ale když se o ni začne pokoušet veterinář, tak pookřeje. Sylva chce prodat svoji polovinu statku a zmizet. Lída má lepší nápad: co kdyby si vzala Štěpána a společně dostali Týnu ze statku? Štěpán a Sylva souhlasí. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé jednotlivé dialogy jsou i vtipné. Ovšem svatba syna s půlkou statku je trapná, stejně jako dění v té firmě plné podvodů, násilí a korupce. Také veterinář, zachraňující krávu i těhuli je jako deus ex machina. Jinak dnes zase některé postavy úplně zmizely. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Burani z vesnice u Prahy vynalezli stroj času. Díky nim se můžeme časem posunout o sto až pět set let do minulosti (možná ještě dál), kdy čest znamenala méně než peníze a kdy byly sňatky z rozumu zcela v normě. Ale jako zápletka seriálu ze současnosti to opravdu nefunguje, spíš to působí naprosto uboze (a jako forma pomsty ještě ubožeji). I s alkoholem v krvi (který nebyl pro dnešek záměrný) byla tato epizoda opravdu jedna z nejhorších. Zatím. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama