Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týna se dozvídá, že jí konečně předschválili úvěr v bance. Těší se, že bude moct Sylvu vyplatit. Julie ji varuje, aby se neradovala předčasně. A její varování je na místě, protože Sylva Týně nedá podpis pro banku, takže úvěr Týna nedostane. Naopak Týně řekne, že ona vyplatí ji. Týna je v šoku. Janek věnuje Denise svůj byt, a tím ji má definitivně z krku. Kratinová a Tom zorganizují veřejné promítání v hospodě. A Štěpán začne prodávat svůj prémiový alkohol. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Opravdu se s tebou rozcházím." "Tak mi dej byt." "Dobře." Spekulant sice nic nemá, ale zná někoho kdo chce koupit média a horský penzion. Takže první vlastní bezpracné prašulky jsou hned na cestě a hurá do penzionu, vymyslet plán proti plánu. Tam je zatím sýr zničen, pivo nikdo nemá, les požírá kůrovec. Ale aspoň přijelo kino, kde děti nadšeně chroupají mrkvičku místo popcornu. A bába utřela. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této části se poučíme, jak rychle a bezpracně přijít k penězům. Způsob podnikání převzatý z Pretty Woman, kde Richard Gere skupuje pod cenou nemovitosti a insolventní či krachující podniky a se ziskem je prodává dál. Zde zřejmě čerpal inspiraci i náš Janek Linhart. Nic nevyrábíš, nic nemusíš umět, jen kšeftuješ. Inspirativní návod pro mládež. Nebo že by ho snad poctivá pracovitá podnikatelka Tina přivedla stejně jako Julia Roberts před třiceti lety Gereho k rozumu. Uvidíme. Necháme se překvapit. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věděla jsem, že Sylva je hloupá a rozmazlená, ale že je tak blbá, aby nevěděla, že krachlej penzion jen tak na nohy nepostaví, to už je vrchol. A to nemluvím o tom, že pořád nemá žádnou motivaci k tomu ublížit svoji vlastní sestře, nebo z ní dokonce udělat bezdomovce. A peníze jako motivaci neberu. ()

Reklama

Reklama