Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek usiluje o Týnu, ale ta je na rozpacích. Sleduje Janka, jak se snaží pomoct s vyděláváním peněz na statku, a uvědomuje si, že Janek je ostrý manažer. Když hrál Vildu, byl jí sympatičtější a bližší. Zdeněk se odmítne nechat zavřít do blázince a jeho starý přítel, právník Kobliha, přijde na to, jak by mohli dostat vilu zpět i bez toho, že by musel Zdeněk předstírat, že je dementní. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč se tato epizoda jmenuje Vilda nebo Janek, když spolu Týna s Jankem strávili asi pět minut času na obrazovce a z toho ho viděla v akci jednou. Podle čeho soudí, že dělá to, z čeho ho "obvinila", když to vidíme jen my diváci? Proč se prostě nerozhodnou pojmenovat tu epizodu po nějaké hlavní zápletce, o které celý ten díl je? Jo, aha, protože hlavní zápletka se motá kolem postavy, která by tam vůbec nemusela být. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, kam a jak divně se to po čase pohnulo. Janek se chová ne jako podnikatel, ale hazardér, a obchoduje s typy lidí, se kterými původně obchodovat nechtěl. Dostane se i na makroekonomické přepočty rabatu při výrobě sýra, možné ohrožení koz při závodech, novou kličku, jak získat hampejz, tedy vilu, takže pan doktor hrál blázna celu dobu zbytečně... já nevím, autoři už ze zoufalství podle mne zpracují cokoliv je napadne ráno před natáčením na záchodě. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě že ruce přes plotýnky odhalily graviditu, protože jinak by se kozy ještě víc plašily. Obchodník kšeftuje jen se slušnými Albánci, kteří mají opletačky s policií, za pasem kvér a gorilku s úplatky pro samosprávy. Zvládne i Konvici, neboť Týna vede statek od desíti k pěti, protože to tak má být po staru. Snad jen bláznivý doktor se chová rozumně, navíc je semtam vtipný. ()

Reklama

Reklama