Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týně se nelíbí, že Janek obchoduje s Predragem. Janek to dělá proto, aby vydělal peníze pro statek. Jenže Predrag chce postavit garáže pro kamiony blízko Slunečné. Janek přesvědčí Strnada, aby mu pozemky prodal. Strnad neví, na co ty pozemky Janek chce, myslí si, že jsou pro Týnu. Julie byla na nepodařeném rande s Kabátem. A Zdeněk zavolá hygieniky, protože má podezření, že se někteří lidé otrávili. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování příště... Bylo rozehráno několik zápletek, ale již z obsahu víme, jak rande dopadne a co Strnad na prodej, který sekretářce zamítl. Ale co je nejhorší, ty pozemky jsou jen 3 km daleko! Jenže Albánci chtějí prostě venkov u Prahy. Jinak bylinky proti dvěma lékařům mě zaujaly, to jsem zvědav, kým a čím je otrávená vesnice. Ovšem návštěva KHS, to je vždy průšvih. Edit: KHS bere vše, jen MVDr. se potentoval na schůzce, proto otevřel okno. Zaujalo mě jednání se Strnadem. Veštípat se do přízně nestačilo, musel přijít známý MUDr. Strnad nechce prodat pozemky, protože co s penězi, když má kyčel, ale nemá na drahou kliniku. Tak si nechá udělat operaci a pak dostane peníze. No, je to jen obyčejný venkovan. Ale vše směřuje k další katastrofě ve vztahu. No a fajn znát i statika. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni serou a nikdo nikomu nevěří. Takže v podstatě nic nového pod Slunečnou. Ale konečně se jedna podzápletka rozjetá pět epizod nazpět dala do pohybu. Už bylo taky na čase. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama