Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek s Týnou zabezpečují ozdravovnu. Ale Lída hodí do studny u ozdravovny čepici, aby to vypadalo, že tam spadlo dítě. Vyšetřují to policie a hasiči. Janek Lídu varuje, protože nastražil v okolí fotopasti, a jestli ještě jednou Lída zavolá policii, tak jim předá fotky. Nedělka zjistí, že Róza dělala prostitutku, a rozejde se s ní. A Sylva oznámí, že si vezme Štěpána. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Xardaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pěstírna houbiček nevyšla, ale naštěstí Janek sype nápady z rukávu. Láska z mládí nepozná, v jakým že to podniku Róza dělala, dokud mu to neřekne uklízečka v kanceláři ředitele, kam si přišel pro nostalgický fotky. Aspoň má profesor cestu zase volnou. Julča si už malovala svou budoucnost jako kelebrita, ale bohužel, pořád o ni opravdu stojí jen ten veteřinář, který chudák musí čekat na to, jestli jím konečně už vezme za vděk. Sylva si propočítala, že mít pivovar je lepší než lihovar, a tak chce Vildu zpátky. Pak jí ale stačí 30 000,- od Lídy a svatba se Štěpánem je zpátky ve hře ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paní starostová už nedělá nic jiného, kromě hloupých intrik proti statku. Její pozorování s dalekohledem bylo už fakt trapné. Navíc zcela bezostyšně porušuje zákony a ještě ve spolčení. Práce policie je ale tristní, i když si reputaci napravila tím, že přivedla ozbrojené pachatele do hospody plné lidí. Jednonožka vždy sedí tam, kde může slyšet rozhovory bývalé hostesky, i když dnes to bylo vyloženě kontraproduktivní. A vůbec nechápu, že povaleč s knihou nikomu nevadí, i když odmítá pomoci absolutně s čímkoli. Jinak Janek zná úplně každého a začínám mít pocit, že bez něj se neuskutečnil vůbec žádný obchod. Ale udělat z bývalé ozdravovny ozdravovnu napadlo dříve mě, on se vytasil nejdříve s žampiony. Každopádně stále nezapomínám, že Janek vydíral nemocnici vypnutím elektřiny pro inkubátory s miminky a ještě jim prodal elektrocentrálu. Je to prostě skvělý obchodník. Dnes se změnil vítěz soutěže o největší krávu statku. Počet vyslechnutých cizích hovorů: nejméně dva. ()

Reklama

Reklama