Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek s Týnou zabezpečují ozdravovnu. Ale Lída hodí do studny u ozdravovny čepici, aby to vypadalo, že tam spadlo dítě. Vyšetřují to policie a hasiči. Janek Lídu varuje, protože nastražil v okolí fotopasti, a jestli ještě jednou Lída zavolá policii, tak jim předá fotky. Nedělka zjistí, že Róza dělala prostitutku, a rozejde se s ní. A Sylva oznámí, že si vezme Štěpána. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paní starostová už nedělá nic jiného, kromě hloupých intrik proti statku. Její pozorování s dalekohledem bylo už fakt trapné. Navíc zcela bezostyšně porušuje zákony a ještě ve spolčení. Práce policie je ale tristní, i když si reputaci napravila tím, že přivedla ozbrojené pachatele do hospody plné lidí. Jednonožka vždy sedí tam, kde může slyšet rozhovory bývalé hostesky, i když dnes to bylo vyloženě kontraproduktivní. A vůbec nechápu, že povaleč s knihou nikomu nevadí, i když odmítá pomoci absolutně s čímkoli. Jinak Janek zná úplně každého a začínám mít pocit, že bez něj se neuskutečnil vůbec žádný obchod. Ale udělat z bývalé ozdravovny ozdravovnu napadlo dříve mě, on se vytasil nejdříve s žampiony. Každopádně stále nezapomínám, že Janek vydíral nemocnici vypnutím elektřiny pro inkubátory s miminky a ještě jim prodal elektrocentrálu. Je to prostě skvělý obchodník. Dnes se změnil vítěz soutěže o největší krávu statku. Počet vyslechnutých cizích hovorů: nejméně dva. ()

Xardaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pěstírna houbiček nevyšla, ale naštěstí Janek sype nápady z rukávu. Láska z mládí nepozná, v jakým že to podniku Róza dělala, dokud mu to neřekne uklízečka v kanceláři ředitele, kam si přišel pro nostalgický fotky. Aspoň má profesor cestu zase volnou. Julča si už malovala svou budoucnost jako kelebrita, ale bohužel, pořád o ni opravdu stojí jen ten veteřinář, který chudák musí čekat na to, jestli jím konečně už vezme za vděk. Sylva si propočítala, že mít pivovar je lepší než lihovar, a tak chce Vildu zpátky. Pak jí ale stačí 30 000,- od Lídy a svatba se Štěpánem je zpátky ve hře ()

Reklama

Reklama