Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karolína se zajímá o Janka a ptá se Týny, jak to mezi nimi je. Týna jí řekne, že se s Jankem definitivně rozešla. Sylva zjistí, že Janek a Týna spolu rozjíždějí sanatorium a zuří. Po Johnovi chtějí policisté informace o Košutovi. John jim je nedá a začne vydírat státního zástupce. Odveze ho zásahovka. (TV Prima)

Recenze (3)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna se snaží, druhá si lže, a třetí opět zachraňuje prdel, protože čtvrtý je kokot, který si hraje na mafiána, i když všem tvrdí, že mafián není. Asi by měl začít přemýšlet nad tím, co říká. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kráva nebo žena, však je to jedno. Hlavně najít mezi místními diskrétně tu největší a trochu si zavydírat jejího vola. Kdyby jen tušil, že mu do červených tepláků vjede jen elektřina. Vydírání, zastrašování a jiné devadesátky nejsou Pražákům cizí, jak již otevřeně přiznávají. I proto se jala vědma shánět kompro vedle. Vydírání státního zástupce a podvod policie je prostě u nich běžné. Chudáci kuci ze zásahovky, snažili se zbytečně. Jinak statek je najednou zlatý důl, jako voda, bio a léčebna. Mimochodem i sestra z Irska je celý den v jednom oblečení. Však krájet okurku je nejlepší v kožených kalhotách a džísce. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama