Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek chce urovnat vztah s Týnou, ale ta nechce. Rozhodne se, že mu bude muset dát jasněji najevo, že už nemá zájem. Proto přijme Lukášovu nabídku jít s ním do kina. Nakonec jdou Janek i Karolína. A Julie se chce vdát s veterinářem tajně na radnici, ale nakonec to neudělá. (TV Prima)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tak málo postav je zde až moc svateb. No, však se někteří brali nejednou. Každopádně toho strašlivého faráře už bych nechtěl znovu vidět. Atentát přes kolo svědčí o určité paranoie účastníků. V léčebně se staví operační sály. No, bude to pořádná léčebna. Kdo a z čeho to platí? Asi se jede na dluh, protože na statku neměli na elektřinu. Také by mě zajímalo, kolikrát denně nakupují ty čtyři zákaznice v pojízdné prodějně, stojící před statkem. Spolek pánů s přehozem je stále stejně trapný, ale vypadá to, že už se neobjeví. Sestřička je čím dál trapnější a to, jak nutí všichni Popelce "prince" (včetně ducha) je tak vlezlé, že bych se vzpříčil i já. Mnohé postavy dnes opět nebyly, ale to je asi tou koronou, aby jich tam nebylo moc najednou. Upoutávky ale slibují příště zase více pražáků.Jedna hvězdička za doktora, který mě i baví a za trochu erotiky z Irska. ()

Xardaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsou poslední 2-3 díly zase obratem k lepšímu a člověk se i zasměje. Týna je sice hrozná kráva, ale aspoň se na ní hezky kouká. Julie je sice občas kráva taky, ale mám ráda její humor a sarkasmus. Lída je kráva tuplem, ale aspoň není díky ní seriál tak nudnej. Největší zásluhu na oživení má ale dvojice Doktor + Konvice, díky nim si s klidným svědomím dovolím dát i nadprůměrné hodnocení. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama