Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týna sama sebe utvrzuje v tom, že o Janka nestojí. Myslí si, že Janek a Klára mají vztah. A je z toho nešťastná, i když to nepřizná. Lukáš se jí vyzná, ale Týna ho odmítne. Profesor s Rozou pomůžou Tonymu, aby si ho oblíbil otec jeho dívky. A Sylva dá Lídě jasně najevo, že s ní nebude Lída manipulovat, jak to dělá s celou rodinou. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V neděli 12. července 2020 tak pršelo, že vlastně vždy, když se odehrával děj venku, bylo slunečno. Však je to Slunečná. On vůbec celý ten rádoby trh byl podivný s těmi šesti stolky v hospodě a "davy" několika lidí. Rosákův hejtman působil jako pěst na oko, akce přepadení byla neskutečná trapárna, korunovaná kasičkou na řetězu v přímém přenosu. Embryolog už tam taky bydlí a štípá dříví. To mu jde lépe, než balení slečny domácí. Ani její soupeřka, ačkoli je vše jasné, na tom není lépe. Dnes zase nebyli pražáci, tak snad příště. Zajímá mě, kam se poděl tamten partner. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co udělá každý rozumný člověk, když se potřebuje zalíbit rodiči svého milovaného/své milované? Začne zjišťovat záliby a pokusí se udělat co nejlepší dojem. Co udělá naprostý kretén? Přivodí danému rodiči infarkt. Můžete jen hádat, na jaké straně stojí Tony, který svou buranskou a kriminální stránku povahy prostě nezapře ani po tolika letech. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama