Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek se snaží Týnu přesvědčit, že není mafián. Ale nedaří se mu to, protože ho přijde zatknout policie. Jenže přijede Košut, a tím pádem musí být Janek propuštěný. Vilda vysvětluje Týně, že Košut je ten chlap, co unesl Janka. Týně dojde, jak Jankovi křivdila. Ale pozdě. Janek je uražený. Tom políbí Eriku. A Jakub odjíždí. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nastoupil do letadla?" "To se nedalo zjistit." "A co říkají karty?" "Věž! Zavolejte Jankovi, že je v nebezpečí, ať se schová!" Nestalo se, ale stejně ho sekretářka zachránila. I Policie ji musí poslouchat. Nějak jsem nepochopil tu pomstu, kdy poškozený se válí měsíce na pláži mimo EU. Jinak nuda, ten lezl tam, ten políbil tamtu nebo ona jeho, ten řekl, že to nebude dělat, ta zpívala, ti zase pili, jeden odjel. Klidné vody v hospodě rozvířil jen Michal Hrůza v kůži, celý kožený. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Autoři scéňáře by se fakt měli zamyslet, co to je za pomstu, když si užívá u moře? A už mě ty uměle nastavovaný komplikace Týna X Janek nebaví, je to děsně průhledný kam se ten děj ubírá. Nejdřív ona n chce, pak on nechce, pak zas ona ne, pak ona si to rozmyslí, ale on zas už ne... začíná to být trapný ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama