Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hledání Johna je stále na mrtvém bodě. Týna vymýšlí další úkoly pro Jakuba. Valentýna nevěří, že se Kratinovi dali zase dohromady. Lukáš vynadá Jankovi, že na sanatorium kašle a věnuje se jen Solange. (TV Prima)

Recenze (2)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inu, je to rumunské hospodářství. Baba byla otravná pro všechny, ale asi má plán. Přišla nostalgie za socíkem. Byť ti mladíci jej nemohou pamatovat. Bohaté ženy ze sanatoria vykupují pojízdnou prodejnu, která tam nebyla. Mladý vede firmu, která není jeho, ale za ty miliony je třeba sedět u PC. A pokouší se i zkorumpovat policii, jak jinak. Jedna hvězda za rodinná pouta starosty. Jinak vata, nuda a šeď, včetně mozkomora. Kde je vědma, čepičář s milou, děti, sestra? ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdepak máme čarodějnici Bětu, aby nám smrtelně nemocného Jakuba dotykem ruky vyléčila? Taky si zahraji na vědmu. Možná to byla jen mylně stanovená diagnóza. V sanatoriu se to určitě vyšetří, nebo že by se toho ujal místní felčar z ordinace uprostřed vesnice? Do toho ještě ti vyčúraní Pražáci, kteří pod vedením Pupíka dělají z venkovanů blbce. To se jim určitě nevyplatí. Stavební povolení jsou zde ještě přísněji hlídaná než ve městech. Jde o ornou půdu. Už se těším, jak to dopadne. ()

Reklama

Reklama