Reklama

Reklama

I Am Fighter

(pořad)
Reality-TV / Sportovní
Česko, 2020, 25 min

Obsahy(1)

Nová reality show Prima COOL, která je nejen cestou za snem být skutečným bojovníkem MMA, ale i totálně necenzurovaným vhledem do světa českého MMA a bojových sportů. Cesta amatérů za titulem profesionálního bojovníka před kamerami, kterým neunikne vážně nic... (TV Prima Cool)

Recenze (13)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Krátké, stručné, zábavné a vtipné. Lepší jak podobné superstar a další kraviny, jsem zvědavý na další kola, kdy už se bude přiostřovat, a ukáže se, kdo z “fighterů” na to reálně má. Klasický Píno a jeho poznámky na Karlose, co k němu dodat... ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Dávám ** za nápad a podporu fullkontaktních bojových sportů a ty zbývající *** nedávám za zpracování a za to, jak nás před veřejností prezentují a zejména pak za to jaké kusy k této prezentaci vybrali. Ve skutečném světě není každý, kdo se těmto sportům věnuje, namistrovaný debil. Takový jedinec je naopak spíše výjimkou a ve slušném klubu dlouhodobě nevydrží. To stejné se samozřejmě týká i trenérů... Rozdíl mezi televizním a skutečným světem je do nebe volající a toto je jen další téma, na kterém je to krásně vidět. Opravdu musím litovat každého svého pokusu pustit si večer televizní vysílání? ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Chléb a hry jdou mimo mě, ale tohle jsem zahlédl v TV a nechci to úplně zatracovat. Jsou tam lidi, který jsou evidentně od řemesla a myslím, že jsem tam ani neviděl nějakýho nevtipnýho moderátora. Pokud to zůstane krátké a úderné, tak to nemusí bejt úplná hovadina. Tak uvidíme, jak to tady zacloumá. ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Pořad nevím, co si mám o týhle reality show myslet. Formát soutěže je zajímavý, nicmené stále nechápu, čeho chtějí tvůrci dosáhnout? Co s těmi amatéry v budoucnu bude? Vidím tam dva, maximálně tři kluky, kteří se mohou prosadit, a to jen díky letitým zkušenostem z postojářských dicsiplín, viz Cao. Hrobníkuv zápas byl fakt trapnej, stejně tak Pínovy komplexy z Vémoly. Na druhou stranu jsem rád, že se nejedná o žádnou ždímárnu emoci a je to dost svižný, takže určite IAF dokoukám. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavá reality show, ale zpracování je horší. Sestříhané bez smyslu, aby se vešli do stopaže a nic moc se nedozvíme. Závěrečné 3 až 4 díly jsou hodně dobré - jen fight a málo střihu. Hodnocení: 55/100. ()

Mitchoza 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že IAF je pro mě velmi příjemným překvapením. V záplavě dokola se opakující superstars, x factorů a česko-slovenských hledačů talentu se jedná o celkem originální a zajímavý koncept. Doufám, že na Coolu v tom budou pokračovat. Klidně bych uvítal i delší díly. ()

Lenny&Carl 

všechny recenze uživatele

Je to svižně střižené a nenudí to. Porota má dobrý hlášky, sice nejsem fanda MMA, ale tohle chytlo i mojí dceru a přítelkyni. Jen tak dál :-) ()

gyna odpad!

všechny recenze uživatele

Really? Neskutečná sr*cka, nehorázný komentování a ty žvásty na oko na kameru? To snad ani nejde vymyslet.. Zavřít oči, vypnout zvuk a pak možná se tenhle "pořad" dá přežít :S ()

EternalS 

všechny recenze uživatele

Mě to baví. Je to zábavné, stručné, žádné srdceryvné zákulisní nesmysly z osobních životů jednotlivých fighterů. I ti samotní borci a trenéři jsou fajn. Těším se na finále. ()

Reklama

Reklama