Reklama

Reklama

Sex – máme jasno

(seriál)
  • USA Sex, Explained
Trailer
USA, 2020, 1 h 51 min (Minutáž: 17–26 min)

Hrají:

Janelle Monáe (vypravěč)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Od biologie přitažlivosti až po dějiny antikoncepce. Tenhle zábavný a edukativní seriál vám objasní všechna zákoutí sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Co by bylo ještě před pár lety v rámci televizní i filmové tvorby skoro tabu, toho jako kdyby dnešní média využívala v pomyslném porovnávání pinďourů, kdo si toho dovolí víc, protože můžou a budou tím pádem pokrokovější. Nejsem vůbec proti odbourávání hranic u kontroverzních témat, ale nelíbí se mi umělé zveličování čistě pro upoutání pozornosti nebo WOW efekt. Tím tato dokumentární minisérie netrpí. Krátké, úderné epizody zprostředkují hromadu zajímavých informací formou, u které by se neměl cítit trapně či pohoršeně ani konzervativní divák a dospívající jedinec nemusí být ostražitý jako při sledování porna. 70%. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Takový mix infantilního kreslení a sousty odborných termínů, kdy Vám to asi moc neřekne. Nejde asi tak úplně posoudit, zda "Máte jasno", to by jste tohle museli pouštět "dětem", kteří by mohli vědět kulový, ale fakt si myslíte, že budou "mít jasno"? NE! Zbytečně spoustu odbornosti, jakože fakt abyste "měli jasno" potřebujete znát historii antikoncepcí? Dokument asi okey pro ženu, která to ráno zjistila, ale jinak ... 65% ()

Reklama

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Tyhle niniserie jsou stejně něj. Chápu, že někdo může mít trauma s koukání na porod a vše co stím souvisí, ale na světě nejsou jen chlapi, že? Není zde ani návod, k dokonalemu orgasmu, ale hromada cool informací, třeba o životě spermie, jako kde tráví spermošky dovolenou. No neberte to. A nebo při snaze o otěhotnění pořád dělejte stupidní stojky, nebo co! ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o sexu a věci okolo a i po něm. Každý díl je nabitý informacemi (a statistikami), které je určitě dobré vědět. Libí se mi, že vždy ukáží historické pozadí a pak rychlý průběh až k aktuální situaci, kterou rozeberou. Překvapilo mě, že Indie jede v medicínském byznysu takové bomby (viz 3. díl). Hodnocení: 80/100. ()

jemiplano 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy set dokumentov, ktore sem tam utekaju tematicky hore-dole. Pre iste percento ludi mozno inak tabuizovane temy nemusia by najprijemnejsie, ale celkovo to stoji za zhliadnutie. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama