Reklama

Reklama

VOD (1)

Identifikace těla jako chlapce z domova Valhalla a vyšetřování tohoto roky odloženého případu se ukáže jako klíčové pojítko s ostatními případy. Policie je přesvědčená, že je vrahovi na stopě a pouští se do velmi nebezpečné akce. Je ale skutečné rozuzlení případu na dosah a nebo je skutečný pachatel znovu o krok před nimi? (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom, čo sme si mysleli, že totožnosť vraha je jasná a nemohol by byť ním nikto iný, prichádza v záverečných minútach zásadný zvrat, sme predsa v drsnom detektívnom trileri. Po stránke motivácie to zmysel dáva, i keď prevedenie vrážd prebiehalo príliš hladko na to, kto je vrahom. No a akosi si neviem predstaviť, s čím chcú tvorcovia ešte v troch dieloch v rámci prípadu prísť, ale rád sa nechám prekvapiť. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otec Tomasa sa dozvie nielen to, že jeho syn je mrtvy ale aj meno muža, ktoreho policia z jeho vraždy podozrieva vďaka tomu že táto informácia unikla z médií...epizóda napriek trochu nelogickému záveru ukazala ako nepravdivé informácie v podaní senzáciechtivých novinárov sťažujú prácu polície. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Necakal som az taku naloz logickych premetov. Bilo to do oci. Najviac asi to, ako ako sa da kolegovi "posrat" rukojemnicku situaciu pocas toho, ako ju skoro vyriesi. Tie dalsie ani nespominajuc. Ach jo. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci nejspíš chtějí, aby mi praskla žilka v oku. Asi zase SPOILERY!! Jako fakt do všeho toho zla musejí lupnout i náboženský sekty? Z toho se mi vždycky zvedá kufr. A závěr. No... Kata se chová jak kráva už nějakou dobu, takže mě nepřekvapil. Vůbec oba vyšetřovatelé jsou v pracovní i osobní rovině v obrovským stresu a to by pak bylo velký štěstí, kdyby se vždy rozhodli správně. ()

Reklama

Reklama