Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakmile je zřejmé, že případ Valhalla sahá i do nejvyšších pater policie a státní moci, je možná už příliš pozdě. Potvrdí se, že pachatel se neštítí ničeho, aby se své zločiny zakryl a pomstil se těm, kteří mu stáli v cestě. (Česká televize)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arnar sa konečne dostane na stopu vrahovi, ktorý je zodpovedný nielen za vraždy ale aj za zneužívanie chlapcov a Kata sa pokusí presvedčiť štátneho zástupcu aby začal stíhanie šefa polície v Reykjaviku Magnusa...pomerne očakávany zvrat na záver, len škoda že či už tvorcovia seriálu alebo autori severskych detektivok sa občas nevenujú prípadom ktore by sa viac podobali realite a netočia serialy o pedofiloch z prostredia filmu akymi bol Polanski či hviezda BBC ktorá zneužila 300 detí... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále potešilo o niečo viac ako v konkurenčnom Gašparkovi. Dočkáme sa ešte jedného solídneho zvratu, čo sa ale asi dalo čakať, i keď o žiaden šok už nejde. Bez akcie a súbojov to síce nejde, ale odohrajú sa v tme a príde aj na chladnú islandskú morskú vodu. Rozumej akcia je nakrútená decentne a vkusne. Všetko do seba zapadlo a prípad je vyriešený. I keď určité otvorené dvierka tu zostávajú. ()

Reklama

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

scénář 4, herci 3, režie 3, výprava 2, celkem 10 hodnocení 50%, Severská, dost typická, po všech stránkách chladná detektivka, postavy nesympatické, jednání asi pro nás bizarní, co mi vadilo: Policisté neozbrojení, proti ozbrojeným padouchům, bez pistole v ruce, se nepřirozeně plížili, jak jehňátka na porážku, opuštěnou elektrárno. Dost mi vadila jednotvárná smutná krajina bez stromů, Celkově ponuré prostředí, honičky v opuštěných fabrikách, rozbité rodiny a vztahy, pedofilové a buzny, nebo aspoń např , vyšetřovatel přeléčený alkáč a nejen to. Problematičtí a nesympatičtí vyšetřovatelé, jimž hážou všichni klacky pod nohy, protože v tom hnusu jedou taky. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama