Reklama

Reklama

Vraždy ve Valhalle

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Island, 2020, 6 h 16 min (Minutáž: 45–48 min)

Hrají:

Nína Dögg Filippusdóttir, Sigurður Skúlason, Tinna Hrafnsdóttir, Arndís Hrönn Egilsdóttir, Bergur Ebbi Benediktsson, Aldís Amah Hamilton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Island ochromí první případ sériových vražd v historii země. Podaří se vyšetřovatelům pachatele zastavit včas? (Česká televize)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (9)

Vraždy ve Valhalle (2020) 

Nečekala jsem nic a dostala brutální podívanou v kulisách severu. Nic pro citlivé povahy. Atmosfericky dobré - to seveřani umí parádně. Hlavní vyšetřovatelé dost na facku, ale troufám si říct, že většina lidí si je stejně nějakým způsobem oblíbí. Tím, jak nám vyprávěli i jejich osobní příběhy a to zejména Arnara, dává tušit dalším sériím. A já říkám: Jen do toho! ()

Nevídané (2020) (E01) 

Celkem drsnota. Hlavní vyšetřovatelka je zvláštní, nejsem si jistá jestli se mi líbí nebo ne (ale dost možná za to může The trapped, kde jsem postavu, kterou tuhle herečka hrála fakt nemusela). A ty islandské "sluníčkové" vztahy mezi bývalými partnery mi taky nejdou přes oko. Jasně, je to krásnej příklad dětem a lítající talíře taky nejsou to pravý, ale jak to, že pak nezačnou tahat nohu z toho, když všechnu tu frustraci nechávaj v sobě? První a díl a hned dvě vraždy. Uvidíme, co bude dál. ()

Návrat (2020) (E02) 

Rejkjavická policie má posilu z Osla, která čumí 24/7 jak bacil do lékárny a je tajemná jak hrad v Karpatech. Ale překvapit umí! Kluk jeden ušatá. A není jediný, kdo má malé ošklivé tajemství. V závěru dílu mi nebylo dvakrát do zpěvu, mě by tam.asi jeblo. ()

Valhalla (2020) (E03) 

Žal střídá zmar na všech frontách. Tohle je pěkně temný. ()

Jizvy (2020) (E04) 

SPOILER!! Když se chceš dozvědět pravdu, tak jít radši znovu vyslýchat oběť, než nastoupit na vlastního synátora, to už chce kachní žaludek. K tomu není co říct. ()

Všem na očích (2020) (E05) 

Tvůrci nejspíš chtějí, aby mi praskla žilka v oku. Asi zase SPOILERY!! Jako fakt do všeho toho zla musejí lupnout i náboženský sekty? Z toho se mi vždycky zvedá kufr. A závěr. No... Kata se chová jak kráva už nějakou dobu, takže mě nepřekvapil. Vůbec oba vyšetřovatelé jsou v pracovní i osobní rovině v obrovským stresu a to by pak bylo velký štěstí, kdyby se vždy rozhodli správně. ()

Tajná místnost (2020) (E06) 

Kari nemluví a cítí se ublížený, že mu matka nevěří. Tak hlavně že byl z toho všeho smutný. Na pěst! Jinak je to masakr no, co si budem. ()

Rozcestí (2020) (E07) 

Atmosféra hustá jak puding. Na poslední díl jsem zvědavá, protože si nemyslím, že ještě mají toho hlavního úchyla a jsem zvědavá, kdo to je. V podstatě se nabízejí dva. ()

Stvůra z temnot (2020) (E08) 

Solidní závěr, i když Magnusovo chování jsem nepochopila. Taky mi po dodívání chvíli trvalo, než jsem si srovnala, kdo teda koho zabil. ()

Reklama

Reklama