Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter má strach kvůli razii na magistrátu. Marta jde za Michalem a nechce, aby její úspory po rodičích skončily v jejich firmě. Ten jí však řekne, že o žádných penězích, co měl Peter vybrat z jejich účtu, neví. Peter mezitím řeší problém s koupenou parcelou, kterou se snaží co nejdříve prodat i značně pod cenou. Kristína se může z nemocnice vrátit domů a pokusí se udobřit si Michala. A Ninu čeká obtížná bitva s Beátou o provedení interiéru v projektu. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mi přišel zatím nejslabší. Vytáhl to hlavně až závěr, kdy se konečně vysvětlilo, proč Norisové postava nešla na potrat, což by z její strany bylo jediné logické řešení. Jinak se hodně řešili spíš pracovní problémy. Mitašova postava je v tom až po uši, a asi ho čeká pěkně strmý pád dolu, a k tomu možná nějaká ta nakládačka. Kolik takových příběhů jsme už ale viděli, že :)? Třeba tvůrci vytáhnou nějaký šokující zvrat. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je - zatím - nejhorší. Obě pubertální k.n.y (Nataša Grambličková + Petra Dubayová) jsou nastajlované jak 13-leté c.k.n.ké prostitutky na benzínce na dálnici směrem na Bratislavu.... . A ty slaďoulinké úsměvíky na učitele o 32/33 let staršího jsou k zblití !!! .Jen 3,5 - 4 * a 55 %, víc ani omylem !!!!  . ()

Reklama

Reklama