Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Michal dozvěděl o tom, že se Kristína ocitla v nemocnici, vrátil se z Ruska dříve. Ta se doma vzpamatovává z anonymního porodu, ale její stav se nijak nelepší. Její hlavní starostí taky ale je, aby se nikdo o porodu nedozvěděl. Michal poté na své stavbě zjistí, že Peter vede projekt od desíti k pěti a že stavaři nedostali již dva měsíce zaplaceno. Peter pak i přes úspěchy v pokeru stále dluží na všechny strany a záchranu pro něj představuje prodej bezvýznamné zemědělské parcely, která se však má s pomocí několika radních stát stavební. Nakonec se Adrián a Nina zaleknou adopce nemocné Terezky a bojí se, že by výchovu nemuseli zvládnout. Také jim však hrozí, že po odmítnutí budou vyřazeni z evidence o adopci. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle dopředu bych si tipnul, že Geišberg a jeho připijání na "Mého syna" bude trochu víc doslovné, než si teď on sám myslí, a výsledným rozuzlením tak bude, že si vlastně adoptuje svého syna. Norisová bude mít asi co vysvětlovat... ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím, my u fakt neumíme asi udělat dramatický seriál, aby byl řádně dtamatický. Není to úplně narné, ale , že bych se nemohla dočkat dalšího dílu, tak to tedy rozhodně ne. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.epizoda (ČT 1, pondělí 16.1.2023, 22.25) : jasně 4,5 - 5 * a 72 % . Jsem zvědavý, která z mužských postav se nakonec ukáže být biologickým otcem malého Filípka . Tento díl je třetí, seriál má 12 epizod, tipuju to tak na desátou ..... :-) . ()

Reklama

Reklama