Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kit Caswell (James Best), psanec proti své vůli, bojuje za pomoci osamělého desperáta Cole Youngera (Frank Lovejoy) proti zkorumpované texaské státní policii a o přízeň své dívky Lucy Antrimové (Abby Dalton). (ilclassico)

Recenze (3)

Mol 

všechny recenze uživatele

KEEP THINKING OF ME, KIT!! Cole mi teda ze startu nepřišel bůh ví jakej sympaťák, ale potom co se s Kitem sžil, už to bylo fajn. Za to Frank byl pěkně prolhanej prašivej kojot, co myslel jen pérem na Kitovu Lucy a zabíjel jako já mozkové buňky v baru ve 3 ráno. Všichni herci pro mě absolutně neznámí, i když některý z nich se již určitě blejsknul v nějakým filmu co jsem viděl. Příjemná oddychovka na volný večer. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Epizodické béčko s absencí smysluplného děje. Ostřílený ale charakterní psanec Cole Younger zaučuje nespravedlivě obviněného mladíka Kita, který uprchl z městečka terorizovaného šerifem a jeho posluhovači. Mišmaš s menším odkazem na válečnou okupaci. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Tak dva na jednoho? Že vám není hanba! Klasické béčko s dost pitomým příběhem. Na závěrečnou scénu u soudu by byla pyšná každá jihoamerická telenovela. V rámci žánru za 2,5. ()

Reklama

Reklama