Reklama

Reklama

365 dní

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Zfilmování populární stejnojmenné knihy autora Blanky Lipinské ukazuje Lauru Biel (Anna Maria Sieklucka), úspěšnou hotelovou manažerku, jejíž manžel ale sedí do noci u počítače a jí nezbývá než si vybrat shodného robertka. Na dovolené na Sicílii ji ale zahlédne mladý gangster Massimo Torricelli (Michele Morrone), kterému nedávno zastřelili otce (dost krvavě a před očima). Massimo se do Laury zamiluje, unese ji a sdělí ji, že ji bude 365 dní držet v luxusní vile, dokud se do něho nezamiluje. Tento produkt byl uveden jako první polský erotický film a obsahuje ostře řezané mužské tváře a těla, krásné ženy, bohaté stoly, úchvatnou sicilskou krajinu a moře, luxusní vily a jachty tak, aby byl divák spokojen. (Peabody)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Drsný mafiánský způsob, hodně špatně provedené, Laura jakoby kouřila ptáky na každém kroku a potom dělá že nechce, Massi nebyl vůbec sympatický, příběh nebyl promyšlený. Jediné co se jím skoro povedlo byly erotické scény, ale jinak tenhle drsný způsob prostě byl celý špatně provedený. Nevím co chtěly tímhle Poláci dokázat. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

O moc horší to snad být ani nemůže. Extrémně nepřirozené herecké výkony, velmi trapné dialogy, o stupidní zápletce a IQ postav ani nemluvím. K filmu mě dohnala zvědavost, protože vím, že se tento kousek objevoval v různých žebříčcích filmů od Netflixu. Na chvíli mám jasno v tom, že nemusím vidět všechno. Hvězdičku dávám jen proto, že jsem to nakonec - i když na několikrát - dokoukala. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Film s climaxem v prvních 15 minutách. Konkrétně vášnivý deep-throatem s letuškou v soukromém tryskáči. Evropské "Odstíny šedi" na iPad pro tři návštěvy fitka. V amerických radovánkách byl on snesitelnější postavou, tady je ona více sexy dámička. Závěr překvapivý, ale pro šílenou povrchnost filmu emocionálně či jakkoliv jinak naprosto nefunkční. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako dokáže jeden človek okomentovať film ako "365 Days"? Popravde, je úplne jasné odkiaľ Blanka Lipinska brala inšpiráciu. Buďme ale k sebe úprimní. Nakoľko roku 2011 trilógia "Fifty Shades Of Grey" zaznamenala obrovský čitateľský úspech, je len logické, že vznikne niekoľko kópií. Takže ako vyzerá filmová verzia kópie originálu, ktorý bol najpredávanejším brakom minulého desaťročia? Úprimne, presne ako by ste čakali. Ak ste fanúšikom tohto typu filmov, tak super. Užite si to. No všetky problémy, ktoré som mal pri sledovaní filmovej verzie "Fifty Shades Of Grey" by sa dali uplatniť aj tu. V prvom rade dialógy. Absolútne pília uši. Nikto by sa nikdy takto nerozprával. To sú všetko napísané klišé, ktoré poznáme. Film si nevzal so sebou aj príbeh z tirlógie, ktorú sa snaží kopírovať, no miesto toho z toho urobili erotickú verziu "Beauty And The Beast". Celý príbeh je urobený podľa jasných šablón. Postavy dokopy nie sú zaujímavé a niektoré, ktoré by sa mali objaviť len na začiatku si nájdu cestu, aby nás otravovali ešte aj v záverečných častiach. Chémia medzi hercami dokopy neexistuje. Alebo to trošku poupravím. Keď sledujem ich sexuálne scénky, tak telesne si rozumejú. Emocionálne to absolútne nefunguje. A okrem toho ich herecké výkony sú chabé. Možno za to môžu tie otrasné dialógy, ktoré nemajú ani najmenšiu šancu predať. A potom je tu soundtrack. Ktorý dokopy poňal celý film štýlom, že tu dáme obrovské množstvo všetkých možných skladieb a najlepšie čo najviac za sebou. Ak sa nerozprávajú žiadne dialógy, tak musí nám hudba prezentovať o čom daná scénka je. Očividne je niekto alergický na ticho. Aké sú plusy filmu. Myslím si, že film vyzerá celkom kompetentne a režiséri minimálne vedia ako zaujímavo zachytiť scénku. Občas síce mixujú zábery z dvoch alebo troch rôznych miest a dokážu nás celkom domotať, no inak film vyzerá celkom slušne. Olga je tu jediná postava, ktorá ma vedela úprimne pobaviť. A kedykoľvek povie "Ku.wa" tak som sa úprimne smial. Jej prítomnosť asi jediná dokáže niečo priniesť. Inak film hodnotím ako rovnakú sexy kravinu ako bolo "Fifty Shades Of Grey". Ak sa vám kniha alebo film páčili, tak si to užijete. Ak ste to považovali za brak, toto bude spadať do toho istého súdka. Hodnotenie: D- ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Má-li se 365 dní srovnávat s 50 shades, tak odstíny nebyly tak debilní. Měly lepší příběh, postavy a i ty erotické scény stály občas za to. Tady to celé stojí a padá na dominanci Massima, který Lauru chytne pod krkem a slabší divačky už vydávají zvuky úžasu. Sexuální akce jsou tu pořádné asi dvě a z toho jedna je natažená na dlouho, aby oko chtivého diváka bylo uspokojeno. Postava Laury a její herečka je silně nesympatická, moc nedává smysl její chování a Massimo je chvílemi roztomilej s chvílemi dost na přesdržku. Ale dávám jednu hvězdu aspoň za ty břišáky a bad boye, s tím si šplhnul trochu víc, než Dornan. Spíš se mi chtělo většinu filmu smát a ten konec je fakt špatnej.. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Herec Michele Morrone poprel tvrdenia, že mal skutočný sex s hlavnou postavou vo filme, ktorú stvárnila Anna-Maria Sieklucka, pre vysoko explicitné sexuálne scény. Povedal: „Zdá sa to skutočné, pretože sme dobrí herci. Vieme, ako to predstierať.“ (MikaelSVK)

Související novinky

Netflix oznamuje pokračování svých hitů

Netflix oznamuje pokračování svých hitů

14.05.2021

Fanoušci filmů Enola Holmesová a 365 dní (pravděpodobně dva různorodé tábory) se mohou začít radovat, streamovací gigant Netflix totiž čerstvě oznámil pokračování pro oba výše zmíněné snímky. V… (více)

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama