Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak už název napovídá, film bratří Marxů se odehrává v prostředí kočovných artistů, jejichž svatostánek se potýká s nejrůznějšími problémy, které bratrská trojice briskně vyřeší. Ve skvělé formě je především Groucho v úloze prohnaného právníka, který tu s neodolatelným šarmem zpívá píseň o tetované krásce Lydii. Za pozornost rovněž stojí doutníková scéna, v níž hraje prim natvrdlý Chico. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Flego 

všechny recenze uživatele

Filmy bratov Marxovcov sú na jedno kopyto, rozdieli medzi nimi by ste darmo hľadali. Jednoduchá zápletka, z toho vyplývajúca "pomoc" hlavnému predstaviteľovi od našich hrdinov, nejaká tá pesnička... Všetko záleží len o akceptácii ich humoru. Ten je nápaditý nielen v situačnom humore, ale i dialógoch. Ako vždy. ()

Fabienne 

všechny recenze uživatele

Mé druhé setkání s Grouchem, Harpem a Chicem po Kobylkářích - zjistila jsem, že film má velmi podobný příběh - "Mladá milenecká dvojice potřebuje nutně peníze nebo přijde o cirkus/léčebnu. Chico se rozhodne jednat, přijíždí Groucho, který je právník/lékař podvodník, do všeho se motá němý Harpo (který mi už nepřipadal tak trapný, ba naopak, zvykla jsem si a objevila jeho kouzlo)... Groucho na oko svádí bohatou tetičku/pacientku a flirtuje s jinými ženami (a hlavně má stále geniálnější hlášky :) ). Nechybí ani hudební čísla, zpívající černoši, Chico hrající mistrovsky na klavír a hlavně happy end..." Stejné? Ano! Stále vtipné? Ještě víc!! dávám 4 a ½* ()

Reklama

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s bratry Marxovými - no, nevím. Ve třicátých letech vzniklo v Hollywoodu mnoho mnohem vtipnějších komedií. Tady se mi v podstatě vyloženě líbila jen scénka s mojí oblíbenou Eve Ardenovou v roli stropochodkyně, která však v půlce filmu zmizí neznámo kam... Navíc ze tří bratrů mi seděl jedině humor Groucha. Abych nezapomněl, píseň o Lydii byla skvělá - viz Příběh z Filadelfie;oD. ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Priemernejší kúsok bratov Marxovcov - tentokrát nemajú tak vychytané gagy ako obvykle a hudobné čísla sú príliš často nasadzované (najmä riaditeľa cirkusu a jeho hrkútacie árie si tvorcovia mohli odpustiť). V rámci komédii je to stále vysoký nadpriemer, ale v rámci tvorby Marx brothers sa jedná o slabší kúsok. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama