Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Jerry Le Bonovi se z rušného Bostonu přestěhují do malého městečka Bay Cove. Linda ale brzy zjistí, že toto město není jako ostatní – všichni jeho obyvatelé jsou totiž členy starobylého čarodějnického řádu a při nejbližším úplňku očekávají zjevení svého vůdce. A nedovolí Lindě opustit město – potřebují totiž ženu, kterou by mohli obětovat... (Guild Home Video)

(více)

Recenze (7)

helljahve 

všechny recenze uživatele

Slabé, dosť nudné, nenormálne sa to vlieklo. Škoda, námet bol dobrý, filmy o čarodejniciach mám rád. Za to jeden bod, ďalší za niektoré pekné scenérie ostrova, inak nič... Ani sa nečudujem, že tento film zapadol prachom. Chudák Harrelson, iste na toto nieje moc hrdý. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Príbeh mladých manželov Lindy a Jerryho Le Bonových, čo sa presaťahovali z Bostonu do malého ostrovného mestečka Bay Cove, kde už stáročia pôsobí starý čarodejnícky kult ma veru nezaujal, nepobavil a ani nevydesil. Bolo to nudné a naivné. Scénar pôsobí dojmom akoby ho napísalo malé decko. Herci mi boli nesympatickí a nahlúply čarodejnícky námet ma fakt nebavil. No aspoň to malo ten charakteristický vizuál béčkových horrorov z osemdesiatých rokov minulého storočia. ** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrný béčko od režiséra skvělého Tahu z jezdcem. A s hercem Mathesonem. Film na noční promítání od Novy. Co by člověk měl čekat? Film je pro dnešního diváka zajímavý asi jenom začínajícím Harrelsonem. Jinak je to poměrně nudný film o ničem. Horor mi to jako moc nepřišlo protože tu je poměrně dost scén kde se někdo pere nebo nějakých akčnějších scén. Na horor na dobrou noc ujde, ale jinak spíše slabota. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jakoby režisér doslova ždímal námět Rosemary má děťátko. Jelikož je to úplně to samé, jako v té knize. Hlavní ženská postava si všímá divných věcí kolem sebe. Její nejlepší přítel to vidí taky a tak najednou zemře. Její manžel jí neustále dokola říká, že je paranoidní a nakonec je to on sám, kdo je za to všechno zodpovědný. Začátek mi přišel, že se hodně táhne a pak se to najednou až moc rychle vyřešilo. ()

Reklama

Reklama