Reklama

Reklama

Novoroční projev předsedy vlády

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2020, 15 min

Účinkují:

Andrej Babiš

Recenze (6)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Stejný projev jako četl Husák před rokem 1989...stejné lakování reality na růžovo (rudo), stejná dikce...jen ten Harry Potter je tam navíc... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Andrejku „už to nehul“. Jediné v čem s tebou souhlasím, je neustále odmítat povinné kvóty pro migranty. Ovšem nevím, jestli se vyrovnal rozdíl mezi chudými a bohatými a žijeme si po dlouhé době v blahobytu. Harry Potter určitě nejsi, to máš pravdu a jsem zvědavý, jak chceš pomoci mladým lidem a rodinám, když se všechno jen pořád zdražuje… ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Lež je neukázat pravdu.¬         Stojí-li projev veřejného činitele na náhodných statistických ukazatelích, podružných, náhodných nebo okrajových jevech, není-li v něm zmínky o skutečných potížích a nebezpečích a ni náznak rozboru příčin oněch, po tom si takový projev nezaslouží než odplivnutí občana, pravda, občana aspoň trochu vědomého.¬                 Vynikající a při tom stručný komentář: uživ. Radek99. ()

mala.megi 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit osobnost premiéra nebo jeho výroky, ale pořad. Zaujalo mě decentní umístění vlajek a také fakt, že premiér stojí před skutečnou knihovnou, kde jsou knihy, které se čtou a mají smysl a ne jen dobře vypadající, v kůži vázané, svazky. Ale konečný dojem působí tak nějak lacině....ale to možná není dáno kulisami.... ()

FuLister 

všechny recenze uživatele

No prezidentův projev se mi líbil více, protože mi u Andreje vadilo jak rychle četl a neustále těkal očima nahoru a dolů. Ale jinak docela dobrý projev. ()

Reklama

Reklama