Reklama

Reklama

Svadba na prvý pohľad

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2020, 90 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Viete si predstaviť, že sa so svojou nastávajúcou či nastávajúcim stretnete po prvý raz zoči-voči až na svadobnom obrade? Odvážni nezadaní, ktorí v minulosti vyskúšali všetky možné spôsoby randenia, a stále nenašli toho pravého či tú pravú, sa prihlásili do nášho sociálneho experimentu. Výber svojho životného partnera nechali na odborníkov z oblasti psychológie či biológie. Tí zo všetkých nezadaných záujemcov po náročných testoch vytvorili tri páry. Na troch sobášoch sa tak tri nevesty v krásnych svadobných šatách, pred zrakmi svojich najbližších, uvidia so svojimi partnermi po prvý raz v živote. Po sobáši ich čaká svadobná cesta a štyri týždne spoločného života v jednej domácnosti. Po ukončení tohto experimentu sa každý pár rozhodne či spolu ostanú alebo pôjde každý z nich svojou cestou... (TV Markíza)

(více)

Recenze (13)

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Trochu zvláštna reality show, v ktorej postavia pred oltár dvoch ľudí (muža a ženu, teda heterosexuálov), ktorí boli vybraní na základe pravdepodobnej kompatibility pováh a predpokladu sympatií, takže je pravdepodobné, že si povedia Áno. Nie zlá myšlienka, ale celé je to monotónne a každá epizóda podobná ako vajco vajcu, takže nie je tam žiadny vzruch, čo ubíja túto reality show do podpriemeru. ------------------------ Po pár epizódach som dal jednu hviezdičku navyše. Pred oltárom si povedia Áno, ale potom príde skúška (a vlastne až tu začína pravá reality show), že musia vydržať spolu najmenej 30 dní a to už je zaujímavejšie. A ešte lepšie je, že ona mu povie Áno a po svadobnom obrade mu so slzami v očiach povie, že sa jej vôbec nepáči. Konečne to začína naberať grády a mať šťavu, takto si predstavujem sociálny experiment! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Stejná srajda jako naše česká verze. Podobné přebrané pořady u nás ani na Slovensku nemají prostě šanci prorazit a to hlavně z důvodů toho, že naše televize tomu prostě neumí dát alespoň trochu zajímavý „šmrnc“ a hlavně je to zpracované dost nevěrohodným způsobem. Osobně bych se do něčeho takového nikdy nepřihlásil – snad jen, kdybych neměl prachy na dovolenou do nějakých opravdu zajímavých destinací – tak bych si tam zaletěl a pak svou jakoby lásku od expertů poslal do prdele… ()

drella_lover 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po prvním díle, kdy jsem musel zhlédnout jak českou, tak slovenskou verzi. Musím říct, že i když myšlenka pořadu se mi příčí a nelíbí se mi takto exploitovat něco jako svatbu, slovenská verze je lepší, než tuzemská. Slovenská verze je dle mého názoru upřímnější. Nenachází se tu tolik očitý product placement, novomanželé se také nezdají být tak plochými. A přitom jediný rozdíl, který dělá slovenská verze lépe, je ten, že spíše ukazuje i ty nepříjemné chvíle. Ne všichni účastníci (novomanželé, rodiče, známí) souhlasí hned a tudíž si pořad drží alespoň nějakou sebereflexi. Každopádně nemám v plánu sledovat dále, maximálně se podívám o pár epizod později, abych zjistil zda tento "experient" fungoval, či ne. ()

Arkanoid odpad!

všechny recenze uživatele

Odborníci v oblasti psychológie nevytvorili z takého Stana človeka, čo je schopný pobozkať po áno na svadbe svoju novomanželku, preto je zbytočné dávať zadarmo takým ľuďom šancu získať životného partnera, pokiaľ si sami neprejdú určitú vývojovú cestu. Robiť zo svadby reality show a z manželstva hlavnú cenu je trochu zvrátené, ale námet na paródiu by tu bol úžasný. ()

matushsvk odpad!

všechny recenze uživatele

Pozdravujem postprodukciu, ktorá tam neustále dáva soundtrack z Inception a Interstellar. O hereckých predstaveniach všetkých zúčastnených je škoda písať. Rok 2020 nemohol "začať lepšie". ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Začala druhá řada a musím uznat , že slovenské holky jsou více příjemnější a otevřenější než ty naše televizní ,, slepice " . Sorry . Myslím ty dvě z naší první řady , co se jim pořád něco nelíbilo . I když je to , asi , podvod , tak mi to vůbec nevadí . Pořád stokrát lepší než ty " zahrady" , dále různé " sestřičky " , kriminálky a další kraviny . Takže za mne dobré . Jo a mají hezčí holky . O něco . Tedy hlavně kamarádky těch nevěst . Pekné . Perfekto . ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Zvrátená reality show! Manželstvo = v dobrom aj v zlom až do konca a nie huckať ľudí, že partnera si môžem vymeniť ako tovar či ponožky! ()

Zdenka23 

všechny recenze uživatele

Jasně, že svatby nejsou reálné, ale přijde mi to jako docela dobrá show, bavím se skoro celý díl. Taky musím říct, že slovenská verze je lepší, než ta česká - je to asi těmi ženami - ta 1. a 3. kráááálovny v české verzi, byly hrozné! Ve slovenské verzi je mi nesympatický jen ten rybář - který do výběru vůbec nepatří. Krásné šaty, překrásné dekorace a vcelku reálné emoce. Za mě moc fajn. :-) ()

Reklama

Reklama