Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Malang, tak dlho som sa naň tešila, ale bolo to tým pádom o to väčšie sklamanie. Keby nie toho záveru, ktorý ma dokázal prekvapiť, tak by to bolo o hviezdičku menej. Námet pomsty za smrť lásky nie je nič nové, hudobne to celkom ušlo, aj keď nič mimoriadne. Smer, ktorým sa uberá súčasná Bollywoodska tvorba ma necháva vo veľkej časti prípadov veľmi chladnú. Filmom chýba to čo mám na Bollywoode rada, z filmov sa stávajú obyčajné západniarske veci, strácajú šmrnc a príťažlivosť. Ani v tomto príbehu som sa nejako nedokázala vžiť do utrpenia hlavného hrdinu, chýbala tomu vášeň a cit, ktorý by si divák užil, aby mu jeho hnev a nešťastie veril a cítil s ním. Škoda. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Oproti mnoha jiným indickým titulům z akčního ranku, tento není nějak přehnaně přestřelený z hlediska akce, logiky scénáře. Naopak, velmi umně sestavená konstrukce akčního thrilleru, romantická linka, která mě baví, ačkoliv hlavní hrdina, kterého hraje Aditya Roy Kapoor je věkově o poznání starší, než krásná Disha Patani. Advait potká Saru na jedné z mnoha tanečních párty na ostrově Goa. Jejich osudy naberou nepředvídaný směr, Advait je odsouzen jako narkoman do vězení a po letech se chce pomstít. Jeho soupeři jsou ukázková sbírka prohnilých policistů. Anil Kapoor jako policejní příznivec bílého prášku, který jede proti zločincům nadoraz nemá chybu. Aditya Roy Kapoor má celkem talent pro akční scény a charisma vypadat drsně. Příběh se postupně kompletuje a začíná dávat čím dál větší smysl, několik překvapení tady je, ale vše do scénáře sedí. Navíc je film velmi dobře technicky udělaný, kamera, hudba zvuk, taneční čísla povedená, hudba skvěle podbarvuje atmosféru celého filmu (fakt mě chytla a některé motivy jsem si druhý den pobrukoval). Napětí by se dalo občas krájet, nečekal jsem, že Indové si tak dobře poradí s tím, jak udělat romantickou linku neotravnou a akční složku zbytečně nenadsazenou. Rozhodně doporučuji i pro reprízu, film má svoji sílu, vtahující atmosféru, tempo nikdy nespadne. Disha Patani mě jako herečka zaujala, jsem zvědav, jak si povede v dalších filmech. Pro fanoušky indického filmu jasná volba, pro nováčky nevím, navzdory některým tvrzením, tady nevidím kopírování západních mustrů, film vidím jako indický "výrobek", který se ale snaží kvalitou scénáře a technickým zpracováním jít západním směrem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší film o pomste za milovanú. Vidím, že Mohit Suri rád točí filmy o tejto téme, ale tentoraz sú všetky postavy až príliš čiernobiele. A to, že že sa skutočný zloduch odkryje až neskôr na tom nič nezmení. Naviac pointa s finálnym mstiteľom trochu neguje aj zmysel pomsty. Z hercov ma nikto nezaujal. Postavy a ich príbeh ma tiež príliš nebavili. Za niečo stojí len občasná akčná scéna. Kvôli pár akčným scénam ale bude musieť našinec vytrpieť znova kopu otravných pesničiek. Takže to za pozretie ani vlastne príliš nestojí. 4/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Indický akční dobrodružný film s kopou děsně velké romantiky o jedné velké pomstě. Bollywoodu se vždy vyhýbám, protože trpím předsudky, že narazím vždy na nějakou barevnou zpívající tančící telenovelu, ale poté co jsem potkal horor Ludo (2015) a hlavně pro mne zatím nejlepší Neerja ( 2016) o únosu letadla palestinskými teroristy musím uznat, že ta kinematografie z Dillí může být pestrá i kvalitní. Malang je zajímavý svou technickou kvalitou a je vidět, že kopíruje Ameriku celkem zdařile hlavně v akčních scénách, scénář už kapku kulhá. Obrázek si člověk udělá už v úvodní scéně, kdy hlavní hrdina seřeže v krimi asi třicet spoluvězňů. Za hlavního záporáka - Anil Kapoor aka moderátor z Milionáře z chatrče a za krásku Dischu Patani dávám dvě hvězdy. ()

Reklama

Reklama