Reklama

Reklama

Utíkej, miláčku, utíkej

  • USA Run Sweetheart Run
Trailer

Po večeři s klientem začne být matka samoživitelka (Ella Balinska) pronásledována monstrózním a zdánlivě nezastavitelným útočníkem (Pilou Asbæk) v děsivém a temném thrilleru. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý zpracování tragické. Ženská dělá sekretářku jednou jí šéf řekne, že domluvila 2 schůzky místo jedné a na dvě nejde tak, že ať tu jednu  zruší nebo na tu druhou jde ona místo něho jelikož to je stejně jedno ten chlap se o práci bavit nechce tak ona tam jde.  Tak  tam jde pak si chce s ním vrznout akorát on je to upír a chce ji zabít tak ji celý film honí, aby to měl usnadněné ona menstruuje a on si ji podle toho hledá. Bohužel na to kolik je tam vražd (zhruba 11 aj s jeho ) tak gore je zde pouze jedna utrhnutá hlava ženská taky moc rozumu nemá tak, že s ním v jedné scéně i tančí a její přerod na konci v Buffy zabíječku upírů je spíše trapný. Na konci zde máme i jakési feministické hnutí co loví mužské upíry. 40 procent spíše jednohubka na zabití času, když nemáte do čeho píchnout. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem v tom viděl příslib poměrně sympatického divokého nočního thrilleru (nadpřirozený záporák schopný manipulace ostatními lidmi si hraje na kočku a myš se zranitelnou hrdinkou). Bohužel postupem času to začne být a) úmorné (tím, jak na sílu a doslovně tvůrci tlačí myšlenky, které chtějí vyjádřit) a b) směšné (vystavěním mytologie kolem záporáka). ()

Reklama

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

ANO!! Všichni chlapi jsme tupé, násilnické, šovinistické prasata, které neumí nic jiného, než oplzle dotírat na ženy a čekat až jim někde za rohem budeme moct rozbít držku a znásilnit. Děkuji tvůrcům za osvětu a že mi konečně otevřeli oči. Ihned jsem se objednal na kastraci, která mě ve společnosti zařadí na potřebné místo a již nebudu pouze slintající a upocenej úchyl, honící za rohem kdykoliv, když uvidím ženu. Ella Balinska má buď extrémní smůlu na výběr rolí nebo by měla urychleně změnit agenta, než bude její kariéra ještě více v prdeli. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Taková taškařice o babě co menstruuje a napadl ji chlap, tedy spíše upír (asi), a tak, jak menstruuje, před ním pobíhá po městě a při tom furt menstruuje. A protože menstruuje, tak on ji nějak vycítí a je jí furt v patách. A ona furt menstruuje, ale s další ženou, co už asi nemenstruuje, se ho pokusí dostat, ačkoli nadále mentruuje. Slovo 'menstruuje' jsem v tomto komentáři použil zhruba tak často, jak často byl na tento stav ve filmu upozorňován divák. (14%) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo svojmu šéfovi dohodne dve schôdzky v rovnaký čas, je Cherie nútená zúčastniť sa jednej z nich. Má sa stretnúť s vplyvným klientom menom Ethan. Ich stretnutie sa skončí dobre a padnú si do oka, lenže po príchode do Ethanovho domu na Cherie zbesilo zaútočí. Tá z domu utečie, ale Ethan jej je stále v pätách. Čaká ju nočný útek pred šialeným maniakom. - Námet nie je vôbec zlý, ale prevedenie je kvôli hardcore feministickému podtónu nehorázne odpudzujúce. To, že ženy každý mesiac krvácajú, je určite nepríjemné, ale predhadzovať to pred oči v každej druhej scéne a stavať na tom celý dej, s tým táto režisérka na poli hororu určite neprerazí. Ella Balinska ma svojím hereckým výkonom zaujala už v tohtoročnom Resident Evil a tu tiež hrá s prehladom, pričom hlavný záporák za ňou nezaostáva a ich strety pôsobia chladne. Celkovo mi ale film prišiel nevyrovnaný, a aj keď je jasné, čo ním režisérka chcela povedať, zvolená forma nedokáže dostatočne zaujať. BlumHouse opäť podporil horor, ktorý uprednostňuje woke agendu pred pravou hororovou zábavou, ale to je u nich v posledných rokoch klasika. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v Los Angeles od februára 2019. (Arsenal83)
  • Shana Feste založila film na svojich reálnych skúsenostiach, keď sa stala obeťou traumatizujúceho rande a sexuálneho útoku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama