Reklama

Reklama

The Rental

Trailer 1

Obsahy(1)

Dva páry si na predĺžený víkend zarezervujú krásne sídlo na pobreží. Trochu ich prekvapí nepríjemný správca (Toby Huss), ale ten zakrátko zmizne a môže sa začať víkend plný prekvapení. Tie ale vôbec nebudú príjemné a vysnívaná dovolenka sa po malej chvíli zmení na teror. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

Eodeon 

všechny recenze uživatele

(lehké spoilery) je kuriózní, jaká hodnotící kritéria se dočítám, že zdejší uživatelé uplatňují, když snímek shazují. příliš málo goru, příliš nudných dialogů, forma zabíjení nedostatečně inventivní a originální, absence šokujících plot twistů a hlavně co ta identita pachatele, jaktože nebyla zřetelně odhalena? to je přeci jasná známka braku. nebo ne? jestli to není spíše známka toho, že diváci jsou příliš uvyklí brakovým slasherům a zlozvyky nabyté jejich sledováním si nesou i tam, kam tak docela nepříluší. čím nemíním zdaleka jen komentáře. on totiž Rental je paradoxně velice sebereflektivní film a tím způsobem, že identita zabijáka je vlastně zřejmá. stačí povážit, kdo je v tomto případě voayerem, který nepozorován pozoruje hrdiny filmu, kdo se otravuje jejich nudnými všedními dialogy a dychtí po vzrušení a konfliktech mezi hrdiny, kdo se sadisticky těší na jejich nevyhnutelné vraždy v závěru, čím brutálnější tím lepší, a hodlá si vychutnat každou kapku krve. no nehraj překvapeného, milý diváku. jsi to ty. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Debutový film Davea Franca není vůbec špatný, čistokrevný horor to není, blíže to má k thrilleru, ale nese to v sobě i prvky psychologického dramatu a pár komediálních vsuvek. Rychle to uteče, na herce se dobře dívá a vrah se s tím na konci vůbec nepáře. Fajn víkend na chatě, který by neměl nikoho urazit. 6/10 ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

To byl zas "horor"... Nezajímavé postavy jedou někam na chatu (originální, nemyslíte?), je to strašná nuda, všichni melou o kravinách a než se něco stane, je hodina filmu v háji. A pak se tam objeví maskovaný borec a všech se co nejobyčejnějším způsobem zbaví. Ende. Kdo to byl a proč vraždil se samozřejmě nedozvíme, kdo by to taky chtěl vědět, že? Ale s příchodem zabijáka to aspoň konečně vypadá jako horor a celkově to má slušnou kameru a hudbu. Jinak je to strašná bída. Já nemám nic proti hororům, které budují atmosféru pomalu (popř. se snaží ještě být o mezilidských vztazích, jenže když je režisér(ka) blb, vytrácí se z toho ten horor), ale taky mi to kruci musí nabídnout zajímavé postavy a nebo aspoň nějak rozvíjet děj. The Rental selhal v obou případech. Třeba je to strašně geniální a dobře vymyšlené (ačkoli o tom silně pochybuju), ale vůbec mě to nezaujalo a tak to nehodlám na druhý pokus zjišťovat. Takových podprůměrných, ničím nevyčnívajících hororů je hromada a jak mi z ostatních zbyly jen matné vzpomínky (v horších (nebo snad lepších?) případech nic), The Rental čeká naprosto stejný osud. 2* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Takové horory mi moc chybí. Je jich ostatně jako šafránu, maximálně tak dva, tři do roka, a i to je možná optimistický odhad. Skvěle budované napětí, hra s divákem, dobře vypointovaný zvrat, chytré postavy. Plus ohromná tvůrčí sebejistota, která nikdy nesklouzne do líného stereotypu, a k tomu magická kamera. Nemám co vytknout, debut jak z partesu. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě mělo absolutně idiotský příběh, který v sobě neměl špetku něčeho k zapamatování. Postavy mi byly v tomto druhu filmu až trestuhodně u zadku a bylo mi jedno, jak to s nimi dopadne. Skoro 50 minut se tam nic neděje a když příjde moment, kdy se má začít dít, pokračuje to stejně další nudou. O voyeurovi se dozvíme velký kulový, takže vlastně ani nebyl důvod nám tento film předkládat, protože nikomu nic nedá. Fuckt zbytečné mrhání časem, ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama