Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Sequel, který asi nikdo nečekal, tudíž trailer na kanále Netflixu přišel jako blesk z čistého nebe. Jednička by se dala zařadit mezi stravitelné jednohubky, pobavil jsem, sice nic rekordy lámajícího a ucházejícího o různé ceny, ale ve výsledku fajn zábava. A dvojka se nese v podobném duchu. Hlavní hrdina za ty tři roky neskutečně vyrostl, fakticky bych měl v pár záběrech co dělat, abych ho stoprocentně poznal (pokud bych to nevěděl, že zde opět hraje). Potěšil návrat staronových zabijáků, z jejich spektra jsem si nejvíce oblíbil Robbieho Amella, jeho polonahý týpek mě vždy svým dobře mířeným vtipem odrovnával. Jinak nové postava ztvárněná Jennou Ortegou dost sympatická, jednoduše trefa do černého. Jinak GORE opět výživné, s krví se zde nešetří, ale vězte, že o žádný horor nejde, tohle patří mezi přestřelenou podívanou nemající žádné zábrany. A závěr potěšil. Vysvětlilo se zde i něco z prvního dílu, veľa věcí se tím uzavřelo. Za mě dávám 65 % ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní sequel. Prakticky se jede na stejné vlně jako v prvním díle. Všichni jsou si moc dobře vědomi co točí za film a užívají si to. McG tento typ filmů umí točit a je vidět, že má řemeslo v ruce a baví ho to. Režisér přichází s kupou nápadu, tvoří zajímavé a zábavné scény a krásně do toho zapojuje popkulturní písničky. Je to hodně příjemná oddychovka co mi několikrát vykouzlila úsměv na tváři svojí přepáleností, absurditou a tím jak moc se neber vážně. Po herecké stránce to šlape a je radost na to koukat. Ocenil jsem gore scény, které jsou celkem kreativní, hezké zapojení herců z prvního filmu a taky to, že to vypadá vizuálně dobře. Mohlo to být o pár minut kratší, ale i tak jsem se nenudil. Chůva na zabití: Krvavá královna je fajn oddychovka a pokud vás bavil první díl, tak zde bude taky spokojený. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, jsem už na podobné snímky starej, že mi to připadlo až přehnaně jakože "mladicky tvrdé a drsňácké" nebo to takové prostě je? Místy neskutečně umělé a zybtečně dlouhé, část někde koncem druhé třetiny neskutečně nezáživná. Ale jako komedie to funguje docela obstojně a Bella Thorne je pořád stejně dobře trhlá. Ani nevím, jestli mě potěšilo zaslechnout tam /mé oblíbené) Dead Kennedys, asi to není kapela na hudební doprovod k podobně laděným filmům, Solidní průměr k pobavení. 2.5* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je príjemné vidieť staré známe postavy. McG ide rovnakou cestou ako v prvej časti. Balansuje na hrane absurdity a vtipu a v niektorých prípadoch sa mu to vypláca, v iných zase nie. Chcelo by to nápaditejšieho tvorcu, aby z tohto spravil chuťovku o ktorej sa bude rozprávať dekády ( ako sa to napríklad deje s prvými Evil Dead). To ale neznamená, že to nie je zábavné. Jenna Ortega aj Emily Alyn Lind sú krásne. Dobre sa na ne pozerá a vďaka nim dakedy zabúdate na to, že sa jedná vlastne o totálnu kravinu. Judah Lewis hrá prvú ligu a potešia aj jeho rodiča. Zvyšok je do počtu a zbytočne prehrávajúci. Rovnako poteší návrat Samary Weaving ale čakal som v jej prípade niečo omnoho viac epickejšie. Na druhú stranu nevadí. Očakávať veľké veci od takéhoto typu filmov sa veľmi nevypláca. Každopádne obidva filmy považujem za to lepšie čo McG vytvoril a rád sa k nim budem vracať - ako ku zábavným chuťovkám. Ak by bola aj tretia časť, asi by som sa nenahneval. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu sráží stejně jako u jedničky buranské zpracování. Potěšilo, že se konečně narozdíl od jedničky rozjela mytologie kolem satanského kultu. Gore bylo originální a hodně vtipné, videoklipové odbočky byly taky super a všechny tři holky + Bellu Thorne musíte milovat, takže na ty sračky, co tam McG nasázel v klidu zapomenete a béčkově si to užijete. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)

Reklama

Reklama