Reklama

Reklama

Recenze (3)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukáno tohle je snad první film tento rok co jsem nedokoukal. Nejhorší díl o vraždícím domě co kdy vznikl a nejspíše i vznikne (tohle překonat bude velký oříšek ) herci amatérští (kdybych si odskočil na natáčení Policie V Akci našel bych tam i lepší herce snad smutné) triky příšerné a to hodnocení na imdb 6,2 z 10 dávaly snad příbuzní režiséra jinak si to nedovedu představit. Jediné co stojí za pochvalu je to, že na konci všichni umřely (pokud jsem to viděl dobře teda) a , že se neplánuje pokračování (teda doufám) 0 procent takhle si nějak představuji film, který by natočil Psychor ()

petrik11 odpad!

všechny recenze uživatele

To bolo neuveriteľné! Ani v najdivokejších snoch by som si nevedel predstaviť, že niekto natočí takýto "film". Herecké výkony nulové, dej žiadny, efekty žiadne. Tu bol pokus variť z prevarenej vody. Nič slabšie som ešte nevidel. To vysoké hodnotenie 4,6/10 na IMDB nechápem. ()

Viler odpad!

všechny recenze uživatele

Co co co to jako mělo být ??? Až jsem se z toho rozkoktal , to není odpad ale totální žumpa , filmařská nepíšu , protože to s filmem nemá nic společného . Filmy od Asylum jsou proti tomu víceoskarové díla . Jdu si pustit útok dvojhlavého žraloka na uklidnění :-D ()

Reklama

Reklama