Reklama

Reklama

High Ground

  • Nový Zéland High Ground
Trailer 2

Obsahy(1)

Poté, co se účastnil v bojích první světové války jako sniper, pracuje Travis (Simon Baker) jako policista v prázdné krajině severní Austrálie. Při policejní akci však ztratí kontrolu nad velením operace, která má za následek masakr domorodého kmene. Když se jeho nadřízení usilují ututlat pravdu, Travis odchází znechuceně do civilu. Dvanáct let poté je však donucen vrátit se zpět, aby se vydal na lov na Baywaru, domorodého bojovníka, jehož útoky na nové osadníky způsobují zmatek. Když Travis, pracující nyní jako lovec odměn, rekrutuje jako stopaře mladého Gutjuka, jediného muže, který přežil masakr, hrozí, že se vzpomínky znovu objeví a promění bělošského lovce v kořist. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (7)

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Čakal som ďaleko väčší prúser. Takú tú televíznu jednoduchosť a lacnotu tam bolo cítiť, ale inak to bol solídny film na ktorom nebolo nič, čo by ma nejakým spôsobom nudilo a ubíjalo. Príbeh také klasika, výkony v norme, tempo pomalé ale krajina mala svoje čaro a kamera z toho vedela dobre vyťažiť. Výhoda je aj to, že téma Aboriginov je dosť málo spracovaná a preto každý nový filmový prírastok má šancu zaujať už len vďaka tomu. Čo prekvapilo bolo celkom vyhrotené finále, kde to padalo o sto šesť. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

A nedali pokoj, dokud se nepostříleli navzájem. Krajinné záběry jak z nějakého dokumentu NG, ale jinak teda nic moc, nějak jsem to celé moc nepobíral. A navíc ty digitální krvavé stříkance, to působí fakt směšně. Nebo jsem jen blbě viděl? ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamanie! Námet sľuboval viac než prevedenie! Čakal som revenge jazdu, miesto toho tupé reči kto má na čo nárok... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono je sice hezké, že se filmaři pustili do neotřelého tématu, ale co je to platné, když to pojali v intencích toho nejklasičtějšího kýče. Postavy jsou černobílé, ačkoliv se film divákovi snaží nakecat, že je to jinak, tempo místy k uzoufání pomalé a i když při přestřelkách cáká krev v gejzírech, na mě půosibly sterilně. O co se film může opřít je krásná krajina, kterou si kamera užívá a pak také celkem slušné herecké výkony. Ale to je samo o sobě málo. 40% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v národnom parku Kakadu a historickej oblasti Arnhem Land na severe Austrálie. Postprodukcia prebiehala v Melbourne. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama