Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1917 a v Rusku vládne car Mikuláš II. Když během plesu vytvoří čaroděj Rasputin tajemný portál, podaří se jím nejmladší carově dceři Anastázii uniknout do budoucnosti. A Rasputin dostane za úkol ji z roku 1989 přivést zpátky, aby společně zachránili celou rodinu, která zůstala v minulosti a hrozí jí nebezpečí. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Tak nevím holky už měli role v takovejch peckách jako Wonder women,Tomb raider nebo válka o planetu opic.....a tohle je teda tak strašně , ale strašně vydlabaný....no snad jen ten Lenin....tomu dám tu rudou hvězdu :) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co je Blake Harris zač. Má na kontě jen dva filmy. Tento má popisovat Anastázii, kterak unikne z Ruska, které právě zasáhla revoluce. Kdo ví, proč Rasputin, který ale jinak v té době už dávno nežil, poslal princeznu zrovna do moderní Ameriky. A mýlí se i úvodní text, on ji tam totiž šel hledat, aby ji vrátil zpět Leninovi. Hned na úvod mě překvapil car Mikuláš, který si nebyl zrovna moc podobný a Brandon Routh byl navíc i dost toporný. Strašné byly i další herecké výkony, ale většina herců jsou již zkušení, takže to asi určitě lze přirovnat režisérovi. Ostatně, i scénář samotný a dialogy jsou příšerné. Fascinující též je, jak je vyhlášeno, že se přivítají sirotci a s velkou slávou dovnitř vstoupí 4. Není to jediná věc, která mě překvapila. Moderní americká holka následně Anastázii učila houpat se na houpačce, kterou už ale její generace, samozřejmě v mnohem nemodernější podobě, určitě znala. Hodně lacině působí i triky. Ve filmu totálně chyb dramatická linka, kdy se vlastně nic neděje. Až na konci, ale čaroděje Rasputina porazí holky nejprve díky houpačce a pak ho Anna prostě ukecá. Je to po všech stránkách podprůměrný film, který nevyniká prostě ničím, ani samotným příběhem. ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama