Reklama

Reklama

Epizody(24)

Videa (2)

Trailer

Recenze (6)

RealGaze 

všechny recenze uživatele

Za spoustou ecchi a až přehnaně dlouhých „vtipných“ scén se ve skutečnosti skrývá docela zajímavý a hodně promyšlený svět, kde se spojuje několik motivů, které postupně dají dohromady povedený příběh. Samozřejmě opět podpíraný chatrnými ecchi scénami. Bez nich by to mohl být výborný 12-ti dílný počin, který by dosáhl vysokého docenění. Mimochodem 24. dílem Plunderer stále nekončí, takže teoreticky je ve hře i pokračování... Objektivně 3*, ale 53% je příšerně málo, takže zde trochu přidám. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[Shlédnuty 2 epizody, drop] Flunderer, jak bych spíš pojmenoval tento seriál, je další ze série hodně diskontních isekaiů, jenže narozdíl od jiných brakoidních pokusů se zoufale snaží o zarputilý crossover "vtipného ecchi" s "vážným bojovým fantasy". Nefunguje to, protože oboje je na mrzce bídné a otravné úrovni. Ústřední duo Lichta a Hiny bych připodobnil jako nepovedené kombo Inuyashi s Kagome z Inuyashi (jen Hina je ubrečenější, co indický monzun) anebo nevtipné šmírování Meliodase Elizabeth z Jeoffreyho zmíněného Nanatsu no Taizai (jen Licht je s perverzním fetišismem o půl světadílu dál). Mám díky anime toleranci posunutou, ale neustálá a neúměrná shana o to rozevřít Hininy nohy je silně přes čáru slušného pochopení. Celá mytologie s čísly je teskně nedomyšlená (budete si neustále pokládat otázky; vtípek s nálepkou mě málem dostal do nemocnice s proraženým čelem) a nad záporákem tvůrci přemýšleli tak 5 vteřin i s obědem. Zaujme decentní kresba, ale u té mám pocit, že se bude velmi rychle zhoršovat. To je na pokračování trošku málo. Slabé 2* ()

Reklama

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

První dva díly vyšly už v prosinci 2019 včetně krátkého rozhovoru s anglickými dabéry na samém konci a ten první měl dnes oficiální tv premiéru, každopádně já si pustil pro jistotu hned oba dva, abych si udělal nějaký ten první dojem. Nápad s čísly je super, nejde si nevzpomenout třeba na film Vyměřený čas a i tady to má jistou osudovost. Ale po pravdě to bylo asi jediné, co mě nějak silněji zaujalo. Hlavní hrdinka mě neoslovila, Licht mi také nepřišel nějak extra oslnivý a erotické vtípky na začátku, spolu například s naprosto okatým umístěním čísel na "zájmových" dámských partiích, mi už také nepřijdou jako nějaké zábavné pomrknutí na pány, ale spíš jako něco laciného u čeho se jen ušklíbnu. Také jsem si vzpomněl na Nanatsu no Taizai, protože ten úvod s tím, že je třeba najít jednoho z legendárních válečníků je z části podobný. Ale zatímco NnT mě ze začátku uchvátilo svojí hravostí, tady to bylo pro mě celé spíš jen takové - nudné, laciné, bez nějaké jiskry. Dobře souboj z druhého dílu to z části zachraňuje, má zajímavé momenty, kdy Licht demonstruje svoje schopnosti a až do finálního "leteckého útoku" jsem to i docela bral, stejně jako závěr druhé episody, který naznačuje, že příběh bude rozhodně mnohem hlubší, než jak se na první pohled zdá, ale celkově to na mě nezapůsobilo tak, že bych se těšil na další díl, že bych byl zvědavý na další díl... A proto se nedám do dalších dílů! Možná až si tu přečtu o tom, jak přelomové tohle anime je od někoho, jehož úsudku věřím, nebo až mi to někdo takový rozmluví, tak tohle stanovisko přehodnotím, ale v tuhle chvíli tomu nevěřím. Drop po 2. díle a nehodnoceno. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nemůžu vůbec nikomu doporučit. Špatná hudba. Špatné souboje. Mizerný děj. Nuda. Začátek a seznamování s nezajímavými postavami. Uprostřed lepší část s cestováním v čase. Pak ale úplně mizerný závěr plný recyklace již dávno viděného. Možná body za Ecchi části, ale i ty se brzy omrzí a jsou špatně udělané. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Hrozné, hrozné, hrozné anime Plunderer je naozaj v skratke veľmi zlé anime, strata času a toľko nie len logických dier v príbehu, ale aj dejových, že proste som krútil hlavou, že prečo to vlastne ja pozerám. Nakoniec treba povedať, že ja dopozerám každý film či anime, keď už začnem. Rozdrobím to trocha na menšie prečo toto anime je naozaj hlúpe. Plunderer má vynikajúce nápady v tom ako sa snaží spraviť svet a potom tie nápady ani nevysvetľuje a v tom čo vieme sú aj tak logické chyby. Ono vlastne celkový koncept tohto sveta a to ako má fungovať je naozaj vynikajúci a zaujímavý a tiež sú v anime super premyslené postavy a s takýmto základom vytvoriť anime, ktoré je také na nič tak to chce vlastne celkom skill a vedieť ako spraviť anime, ktoré bude absolútna sprostosť napriek tomu, že základ je super. Dejovo skáčeme hore dole, silný nepriatelia odrazu zapínajú bankai (referencia na bleach) a potom ho zas vypnú, raz ideme do minulosti, aby sme sa vrátili a potom mali päť nudných dielov a ja vlastne neviem čo v tomto anime funguje správne a myslím si, že absolútne nič. Ešte aj hlavný hrdina čo je maximálny úchyl sa potom bojí chytiť ženy to ako vážne? Odrazu najzaujímavejší súboj, stratí grafické spracovanie a vyzerá ako keby ho robili tí čo robili najhoršie diely Naruta a vlastne potom sa skončí tým, že sa ani nebojuje. Neviem narátať koľko krát som krútil hlavou, že toto snáď nemyslia vážne a potom prišlo svetlo jeden dobrý diel, aby to za chvíľku zabili tým, že sa nekonzistentne lietalo hore dole. Keď to mám zhodnotiť anime s výborným nápadom, bad ass dobre vyzerajúcimi postavami a vlastne aj dobre napísanými postavami čo sa týka ich charakterov a z tohto všetkého najhoršie prevedenie, spracovanie a dej aký sa dá s tým čo mali k dispozícii urobiť a teda si myslím, že môžem s ľahkosťou povedať odfláknutá práca a odfláknuté anime. ()

Galerie (683)

Reklama

Reklama