Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezúhonnou ženu obviní z vraždy manžela a její právnička si brzy uvědomí možnost existence širšího spiknutí. (Netflix)

Recenze (54)

verbal 

všechny recenze uživatele

Kde, kurva, jsou všichni ti Bílí panteři, Bílé síly, Dickové Y, AntiKingové a jiní aktivisté za práva utlačovaných většin, když je člověk potřebuje???!!! Džáda Pičr Kovářová to kvótovala naprosto jasně, čtyři a půl negra na film, bo jinak rasizmus. Čili žádný dvojí metr a pěkně by to mělo platit napříč RGB spektrem. A v tomto filmu jsou černé snad i obláčky, ovce, sníh, slepecké hole, přechody pro chodce, plínky, semeno, papír, jogurty, slonovina, laboratorní pláště, sanitární keramika, hranostajové, sádra a Primalex polar. Moderní, uvědomělý a korektní sluníčkář je však naštěstí nad takový bezprecedentní rasový útisk povznesen, a rozhoduje výhradně kvalita snímku. A ta je nesporná! Příšerný režisér a katastrofální scénárista natočil černočerný sci-fi zombie horor ze současné Ameriky, odkud se každý, kdo nedosáhl povinné úrovně pigmentu, musel odstěhovat do Ugandy, čokobratři kromě veškerých akademických pozic dobyli i Hallmark, začali přebarvovat načerno ty jeho přiblblé, nudné a tisíckrát zplagiátované telenovely s dialogy pro dementy, a k tomu všemu neštěstí všechny obsazené, velešpatné ebenové neherce ještě postihl akutní rigor mortis. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

První hodina byla zbytečně táhlá jen se kecalo a kecalo a nikam to moc nesměrovalo, ale pak jak když luskne a filmek začne mít neuvěřitelný grády, trošku obhájí i tu první část, ale víc jak tři nakonec nedám, protože ten dodatek, tam neměl být, neměl prostě. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takový moderní americký thriller na způsob 50ti odstínů šedi, ze které si připočtěte to mystično a odeberte sexuální stránku věci. Zkáza paní Grace Vás ihned vtáhne do děje, ale po celou tu dobu jsem cítil takový nestálý televizní nádech. Sem tam to trošku ztrácelo logiku, ale ve druhé polovině to po spíš kecací první části začalo docela gradovat a dokonce došlo i k nějakému tomu příběhovému twistu, což bylo určitě hodně fajn. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nebylo moc projektů, ve kterých mě Tyler Perry nenudil. Respektive v jeho dřívějších filmech se na něj dalo leccos svést, ale větší díl odpovědnosti přeci jenom ležel na jiných bedrech. Teď ale můžeme kopat výhradně do něj. Protože se ukázalo, že je evidentně i dost příšerný scénárista. A to ještě vlezl i na režisérskou stoličku. Nezkušená právnička Bresha Webb má obhajovat dámu v nejlepších letech, nad kterou už ovšem nejen média zlomila hůl. Přiznala se totiž k vraždě mladšího manžela. Zaprvé je jejich sbližování hrozně dlouhé a utahané. A zatraceně průhledné. Hošana totiž nepřitahují starší dámy, nýbrž jejich peníze. Obhájkyni mnohé nesedí, ale než se odhodlá k nějaké „akci“ (ke které ji dokope přítel-strážník, který sám zřejmě utrpěl úraz hlavy), půlka filmu je pryč. Vše nakonec vyvrcholí v soudní síni. Přesto postupně nemáme kde brát, a tak to Perry vystele první pytlovinou, která ho napadla zřejmě při ranním vysedávání na toaletě. Holt další z řady úsměvných pokusů o twist. Postavy diváka nezajímají, nemá to atmosféru a ani žádný pořádný moment. A ta baseballová pálka musela být zřejmě z plastu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nenudilo a to je hlavné. Logika a rozum však občas dostali pekne na frak. Čo sa týka postáv, trocha až príliš temné, no celkom slušne zahrané. Najmä zo strany Breshy Webb. Naproti tomu ale Phylicia Rashard sa mi tu nehodila, stále ju mám kdesi v podvedomí hlboko uloženú ako manželku pána Cosbyho a to tu bolo ako päsť na oko. Lepší priemer. 65/100 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Sakra, tohle se mi teda už dlouho nestalo, abych byl z nějakého filmu tak zdeptaný. První cca 2/3 filmu byly téměř dokonalé, fakt jsem si říkal, že to bude hodnocením snad téměř na 5*. Jenže co se začalo dít v době, když už se tato filmová záležitost blížila ke konci, to jsem opravdu zíral + samozřejmě úplný závěr, resp. pointa, která tento film v podstatě spláchla do hajzlu. Jasně, nejsem ten typ, abych kvůli špatnému závěru dal z 5* rovnou odpad. Kolikrát odečtu jen pár procent z nedobrého konce filmů, ale zde musím v podstatě odečíst téměř polovinu. Protože to ukončení opravdu nedává smysl. Nyní budu pokračovat se !!!!!!!!!! SPOILERY !!!!!!!!!! To, že to postava Shannona přežila, to jsem šel úplně do vývrtky. Přeci ho Grace několikrát a velmi silně (vzteky řvala jak cvok) udeřila basebalovou pálkou do hlavy, až z něj pomalu prýštila krev. To by postava Negana (z živých mrtvých) asi dostala infarkt. xD Krom toho nelogické počínání policisty, nejdřív nechal spoutaného zločince na chodníku a poté o několik okamžiků později podezřelou ženu v domě, to už jsem myslel, že to vzteky vypnu. Plus ta celková finální zápletka s únosy žen – to mi nepřišlo ani vhodně podané. !!!!!!!!!! KONEC SPOILERŮ !!!!!!!!!! Jako nechci to vyloženě kritizovat, závěr mi opravdu nesedl. Od začátku filmu mě to ale bavilo a ta nezkušená advokátka byla náhodou super a i u toho soudu mi přišla dobrá a i ten její záchvat paličatosti jak odmlouvala soudci, mi přišel super, ukázala svoji lidskou stránku. A samotné vyprávění paní Grace bylo super – to jsem hltal každou vteřinu a oni mi to musí posrat ke konci …. Takže film Zkáza paní Grace měl nakonec podle mě dvě zkázy. Tu příběhovou o Grace a poté zkázu k rozuzlení filmu. Nikomu to nedoporučuji, většina bude z konce zklamaná. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vystudujete práva, nebaví vás to, chcete s tím seknout. Nicméně se vám povede jeden případ a to vás proslaví a nakonec u toho teda zůstanete. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

První půlka mě až tak nebavila, pak se začalo vše vysvětlovat a mě to fakt chytlo, byli ale věci, co mě fakt vytáčeli (chování tý obhájkyně a jejího přítele). Na konci fakt dobrý twisty, ale mezi nima spousta nelogiky, ba dokonce smíchu (ta pranice s panvičkou). Jak už jsem psal, kdyby se to rozjelo hned od začátku a hlavní aktéři by se chovali logicky, bylo by to třeba na plnej počet. Navíc mě občas iritovala i ta hudba..takhle musím dát lepší tři. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem je to oříšek. Film byl natočen za pouhých pět dní. Rychle dostane do spirály nestrukturovaného chaosu, která až vzbuzuje smích. Ale dali se tam najít minuty, které byly zábavné. Hlavně závěr. Pokud vás neuspokojuje fast food, dejte si při sledování přestávku a vypněte televizi, tablet , notebook nebo počítač a odhlašte streamovací služby. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Cíleně jednobarevný (v tomto případě černý) film, kde pokud si dobře pamatuji se neobjeví bílá postava a pokud ano, je to blbec, nebo nikdo zajímavý. Nic proti tomu, ale Tyler Perry je jak mizerný herec, tak i režisér a scénárista a film nemá absolutně co nabídnout a po celou dobu je vidět na koho a proti komu je cílen. A hlavně to je neskutečně špatně zahraná nuda. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Málo uvěřitelná detektivka, ve které téměř ve všech rolích vystupují Afroameričané. Naštěstí v kladných i v záporných rolích, jinak bych dala odpad. Mladá právnička získá svůj první případ, který zpočátku vypadá jako rutina, ale postupem času se z něho vyklube případ velký. A bohužel i málo uvěřitelný. Proto hodnotím podprůměrně. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Zpočátku zajímavý průběh. Napínavý. Pak soudní proces takový nudný, laxní. Líbilo se mi odhalování minulosti a posléze celého děje. Konec strašně rychlej. Malý spoiler: # # # Zásah policisty na konci filmu. Byl tak odflaklej, že podle toho skončil taky film. Díky jeho laxnímu přístupu. Vyrazil jí dveře spoutal obě ruce, ale vesele mohla utéct a tak utekla a páchala další podvody vesele dál. Nicméně dost dobrý thriler. Až na ten konec 60% (3+) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Zklamání. To, co začíná jako průměrná detektivka, kde jenom obhájkyně "zapomene" prověřit očividný nesoulad a propojenost s bezúhonným občanem a krádeží v zaměstnání a hypotečnám podvodem, se najednou jako lusknutím prstů přesune do "mystična" na konci dotaženého ad absurdum k úplnému závěru. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Asi takhle (nebudu to psát ani do spoilerů jelikož je to očividné a pochopí to snad každý kdo viděl minimálně 3 filmy na tohle téma) od začátku jsou dvě možnosti buď to udělala a tělo se nenašlo nebo to neudělala a je za tím něco více. A nyní se to začne bortit a dáme si to v bodech a spoilerech samozřejmě 1. Vyšetřovalo se to předpokládám, že forenzní pracovníci, policie a podobné instituce našly tolik krve, aby usoudily, že někdo zemřel film naznačuje opak 2. Konec nedává smysl jelikož vypadá následovně někdo někoho umlátil baseballovou pálkou někomu zavolal ten toho umláceného, který ještě žil schoval a narafičil to tak, aby se tělo nenašlo a někdo nevinný šel za to sedět 3. Když už tam rvaly trest smrti mohly si zjistit více v Usa trvá průměrně 10-15 let než to na dotyčném vykonají jsou případy kdy to trvalo i 30 let určitě by se to nevykonávalo hned druhý den po rozsudku 4. Co tam teda dělal ten její syn, který tam prokazatelně byl a nejspíše po té době kdy tam byla ta osoba co toho chlápka zachránila to se tam jako došel náhodně podívat nebo na návštěvu otočil se a odjel zpět (jaká to náhoda, že nic a nikoho neviděl?) navíc kdo mu volal jeho matka nebo snad jiní lidé 5. Úvodní obhajoba ve stylu dovedete si představit, že moje klientka by někoho zavraždila vždyť zdraví sousedy a pomáhá důchodcom případně peče cukroví je těžký úlet i na film však Ted Bundy byl taky pilný student a dostal elektrické křeslo Jinak je to slušný thriller, ale ten konec to kurví přitom by stačilo například kdyby na konci někdo našel důkazy , že ten napadený vraždil lidi a plánoval i její vraždu a ona byla rychlejší a byla by to lepší pointa. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Jááááj bože, každému by malo byť jasné, že keď sa o ženu - nie najväčšiu krásavicu po zenite, zaujíma mladý vypracovaný playboy, asi mu nejde o ňu, ale o čosi iné. Zase jedna naivne, idiotsky, lobotomicky uverila, a tak aj dopadla. A to je celé. Ku koncu to bolo už ako naivné divadlo, alebo ako z céčkového hororu na tretiu. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Černá bojovka, kterou nemohl natočil nikdo jiný, než ten nechutný transvestitový Agent v sukni, či jaká černá patlanina, pro bubáky z ghetta, to je. Tak, rasistický politicky nekorektní komentáře bysme měli, a jdeme teď do extrému. Wakandská Etiopie si místo konání nevybrala lepší covidový ohniště, než asfaltem posedlou černou Ameriku, která má za Ježíše Martina Luthera Kinga, prezidenta Obamu, jediného interpreta Snoop Doga, národní hymnu odrecitovanou rappem, jediného komika v televizi Billa Cosbyho, národním hrdinou Floyda, a to nejlepší na konec, na jediný povolený sestřih je afro. No a místo krásných bílých sněženek tu rostou jen zdechlé černé růže. Ty vole, i místo žlutých banánů tu jsou jen zkažené černé šlupky. Nepočítal jsem sice kolik lepších a přeceňovaných filmů to muselo vykrást, ale nebudem se na to dívat zas tak černě. Kurva, mě je až zle, kam až tahle doba musela přikročit. A konečně se dostávám k jádru problému celého filmu. A to je kancelářská nudná televizní zápletka, herce kde se každej druhej jmenuje Malcolm, Smith nebo Michael, a divného parablbého světa, kde je stín překročen v hojném počtu, a už se pomalu mužem bát i denního světla, že nám vybrakuje šrajtofli. Před tímhle filmem jsem ještě rozdělával Kokosy na sněhu, a kdybych si nevšiml závěrečných titulků, byl bych pořád v domnění že ten film ještě neskončil. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení se zajímavými zvraty v ději. Dlouho jsem váhala mezi 3-4*, protože mě to bavilo, ale nakonec ponechám ty tři, absenci logiky ve filmu přehlédnout už asi neumím. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Sto a první film na téma "jak jsem já kráva mohla nalítnout, když to bylo do nebe volající" o lidské důvěřivosti, snadné zmanipulovatelnosti a hyenismu. Překvapilo mě, jak dobře zde hrají pro mě naprosto neznámí herci (kromě tedy paní obhájkyně, jejíž nepřirozené chování, amatérismus a zřejmě vrozená idiocie byly zbytečnou šmouhou v jinak parádním filmu). Někdy kromě nových filmů Netflix zřejmě vyprodukuje i pár nových kvalitních herců..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

Reklama