Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezúhonnou ženu obviní z vraždy manžela a její právnička si brzy uvědomí možnost existence širšího spiknutí. (Netflix)

Recenze (54)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Cíleně jednobarevný (v tomto případě černý) film, kde pokud si dobře pamatuji se neobjeví bílá postava a pokud ano, je to blbec, nebo nikdo zajímavý. Nic proti tomu, ale Tyler Perry je jak mizerný herec, tak i režisér a scénárista a film nemá absolutně co nabídnout a po celou dobu je vidět na koho a proti komu je cílen. A hlavně to je neskutečně špatně zahraná nuda. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem je to oříšek. Film byl natočen za pouhých pět dní. Rychle dostane do spirály nestrukturovaného chaosu, která až vzbuzuje smích. Ale dali se tam najít minuty, které byly zábavné. Hlavně závěr. Pokud vás neuspokojuje fast food, dejte si při sledování přestávku a vypněte televizi, tablet , notebook nebo počítač a odhlašte streamovací služby. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Kde, kurva, jsou všichni ti Bílí panteři, Bílé síly, Dickové Y, AntiKingové a jiní aktivisté za práva utlačovaných většin, když je člověk potřebuje???!!! Džáda Pičr Kovářová to kvótovala naprosto jasně, čtyři a půl negra na film, bo jinak rasizmus. Čili žádný dvojí metr a pěkně by to mělo platit napříč RGB spektrem. A v tomto filmu jsou černé snad i obláčky, ovce, sníh, slepecké hole, přechody pro chodce, plínky, semeno, papír, jogurty, slonovina, laboratorní pláště, sanitární keramika, hranostajové, sádra a Primalex polar. Moderní, uvědomělý a korektní sluníčkář je však naštěstí nad takový bezprecedentní rasový útisk povznesen, a rozhoduje výhradně kvalita snímku. A ta je nesporná! Příšerný režisér a katastrofální scénárista natočil černočerný sci-fi zombie horor ze současné Ameriky, odkud se každý, kdo nedosáhl povinné úrovně pigmentu, musel odstěhovat do Ugandy, čokobratři kromě veškerých akademických pozic dobyli i Hallmark, začali přebarvovat načerno ty jeho přiblblé, nudné a tisíckrát zplagiátované telenovely s dialogy pro dementy, a k tomu všemu neštěstí všechny obsazené, velešpatné ebenové neherce ještě postihl akutní rigor mortis. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Málo uvěřitelná detektivka, ve které téměř ve všech rolích vystupují Afroameričané. Naštěstí v kladných i v záporných rolích, jinak bych dala odpad. Mladá právnička získá svůj první případ, který zpočátku vypadá jako rutina, ale postupem času se z něho vyklube případ velký. A bohužel i málo uvěřitelný. Proto hodnotím podprůměrně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nenudilo a to je hlavné. Logika a rozum však občas dostali pekne na frak. Čo sa týka postáv, trocha až príliš temné, no celkom slušne zahrané. Najmä zo strany Breshy Webb. Naproti tomu ale Phylicia Rashard sa mi tu nehodila, stále ju mám kdesi v podvedomí hlboko uloženú ako manželku pána Cosbyho a to tu bolo ako päsť na oko. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Celý film byl natočen za 5 dní. (hansel97)

Reklama

Reklama