Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezúhonnou ženu obviní z vraždy manžela a její právnička si brzy uvědomí možnost existence širšího spiknutí. (Netflix)

Recenze (54)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Sakra, tohle se mi teda už dlouho nestalo, abych byl z nějakého filmu tak zdeptaný. První cca 2/3 filmu byly téměř dokonalé, fakt jsem si říkal, že to bude hodnocením snad téměř na 5*. Jenže co se začalo dít v době, když už se tato filmová záležitost blížila ke konci, to jsem opravdu zíral + samozřejmě úplný závěr, resp. pointa, která tento film v podstatě spláchla do hajzlu. Jasně, nejsem ten typ, abych kvůli špatnému závěru dal z 5* rovnou odpad. Kolikrát odečtu jen pár procent z nedobrého konce filmů, ale zde musím v podstatě odečíst téměř polovinu. Protože to ukončení opravdu nedává smysl. Nyní budu pokračovat se !!!!!!!!!! SPOILERY !!!!!!!!!! To, že to postava Shannona přežila, to jsem šel úplně do vývrtky. Přeci ho Grace několikrát a velmi silně (vzteky řvala jak cvok) udeřila basebalovou pálkou do hlavy, až z něj pomalu prýštila krev. To by postava Negana (z živých mrtvých) asi dostala infarkt. xD Krom toho nelogické počínání policisty, nejdřív nechal spoutaného zločince na chodníku a poté o několik okamžiků později podezřelou ženu v domě, to už jsem myslel, že to vzteky vypnu. Plus ta celková finální zápletka s únosy žen – to mi nepřišlo ani vhodně podané. !!!!!!!!!! KONEC SPOILERŮ !!!!!!!!!! Jako nechci to vyloženě kritizovat, závěr mi opravdu nesedl. Od začátku filmu mě to ale bavilo a ta nezkušená advokátka byla náhodou super a i u toho soudu mi přišla dobrá a i ten její záchvat paličatosti jak odmlouvala soudci, mi přišel super, ukázala svoji lidskou stránku. A samotné vyprávění paní Grace bylo super – to jsem hltal každou vteřinu a oni mi to musí posrat ke konci …. Takže film Zkáza paní Grace měl nakonec podle mě dvě zkázy. Tu příběhovou o Grace a poté zkázu k rozuzlení filmu. Nikomu to nedoporučuji, většina bude z konce zklamaná. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Zpočátku zajímavý průběh. Napínavý. Pak soudní proces takový nudný, laxní. Líbilo se mi odhalování minulosti a posléze celého děje. Konec strašně rychlej. Malý spoiler: # # # Zásah policisty na konci filmu. Byl tak odflaklej, že podle toho skončil taky film. Díky jeho laxnímu přístupu. Vyrazil jí dveře spoutal obě ruce, ale vesele mohla utéct a tak utekla a páchala další podvody vesele dál. Nicméně dost dobrý thriler. Až na ten konec 60% (3+) ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

První půlka mě až tak nebavila, pak se začalo vše vysvětlovat a mě to fakt chytlo, byli ale věci, co mě fakt vytáčeli (chování tý obhájkyně a jejího přítele). Na konci fakt dobrý twisty, ale mezi nima spousta nelogiky, ba dokonce smíchu (ta pranice s panvičkou). Jak už jsem psal, kdyby se to rozjelo hned od začátku a hlavní aktéři by se chovali logicky, bylo by to třeba na plnej počet. Navíc mě občas iritovala i ta hudba..takhle musím dát lepší tři. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá jako slušnej soudní thriller, máme zápletku, seznámíme se s postavama. Ale po čase se začnou vynořovat takový všelijaký podivnosti, který to vlastně kazí. Už jenom to, že obžalovaná se v podstatě nechce ani zachránit a paní obhájkyně je naprosto příšerná a ne moc schopná. Nevím, jestli v tom byl nějakej záměr, ale pro mě to byl dost rušivej element. No pak rádoby akční závěr ála překvápko pro diváka, to bylo skoro zbytečný. Takže nakonec celkem zklamání, přitom ten rozjezd nebyl vůbec špatnej. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Sto a první film na téma "jak jsem já kráva mohla nalítnout, když to bylo do nebe volající" o lidské důvěřivosti, snadné zmanipulovatelnosti a hyenismu. Překvapilo mě, jak dobře zde hrají pro mě naprosto neznámí herci (kromě tedy paní obhájkyně, jejíž nepřirozené chování, amatérismus a zřejmě vrozená idiocie byly zbytečnou šmouhou v jinak parádním filmu). Někdy kromě nových filmů Netflix zřejmě vyprodukuje i pár nových kvalitních herců..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Celý film byl natočen za 5 dní. (hansel97)

Reklama

Reklama