Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před pohřbem narůstá napětí; Elliot Finch se vydá hlouběji do londýnského podsvětí. (SkyShowtime)

Recenze (14)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez debaty absolútne suverénne natočené... ale je to proste nuda. Minulý diel zachraňovali dve dobré akčné scény, ale sťahovala to ku dnu šialená celovečerná minutáž. Druhá epizóda má akciu až na konci, je solídna, ale krátka, našťastie je tento diel o polovicu kratší, ako predchádzajúci. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Můžeš vzít život bez zaváhání,“ slyší malý Sean od svého otce. Viník je zřejmě známý, potrestání ale rozhodně neproběhne v tichosti (závěr díky akční řežbě zase silný). Jinak je to ale stále o hledání cesty k postavám, kterých je moc, ovšem za sebe jsem se už víceméně zorientoval. Někdo bude mít ale potíž držet nit, kdo na koho líčí past a kdo říká jen polovinu pravdy. Každopádně boss britské mafiánské rodiny to koupil, jeho vznětlivý synek pozastavuje veškerý byznys a vydává se do války za pomstou, aby postupně začal důvěřovat neznámému poskokovi Elliotovi, který je ve skutečnosti agentem v již dvouletém utajení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, poloviční stopáž na epizodu bohatě stačí. Rázem se to projevilo na mém hodnocení. Děj nebyl ani tentokrát nikterak úžasný, ale v jedné hodině působil mnohem stravitelnějším dojmem. S akcí se i v tomto případě šetřilo, ale když už na ni došlo, stála za to. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak sa po skvelom tipe teraz pýtam kedy budú mať skalní fanúšikovia databázy možnosť udeliť 6 hviezdičiek z piatich...a tentokrát prepáčim aj buzinec v hoteli aj genderový bullshit....jediné na čo si neviem zvyknúť sú tie volanty na opačnej strane. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, takze najvacsie odhodlanie a destrukcne sklony ma mlady Wallace - "princ" po mamine (uz v GoT mala Starkova zena tuhy koren. ;) ). Pribeh sa posunul len pozvolna. Agent v utajeni dostal zelenu, i ked s vyhradami. Pri zastavenom biznise po Finn-ovej smrti, nie kazda strana respektuje "zmrazenie obchodov". Co to sme sa dozvedeli i o nature "princovho" useless braceka. To "doupe- modrej ustrice" tam vyzeralo hodne pohodlne a divoko zaroven. Mierny nadpriemer, ale na pilot sa to nechyta. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel začne zaujímavým kravským záberom, pri ktorom som sa zľakol jak v horore(ale to je u mňa typické že sa ľaknem niečoho v akčnom filme skôr než v horore) No potom je to viac menej kecacia časť,a však záverečný útok na rómsky tábor je neskutočná krvavčina a je to fakt cool. Síce dávam iba 4* ale spokojnosť. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to na hrane 3/4*, totiž k postavám som si zatiaľ vzťah nevytvoril a je mi jedno koho kto odpravi, či už na bitúnku alebo v kočovnickom kempe. Peaky blinders to nie je a vyzerá že ani nebude. Zbytočné scény na homoparty, divné objednávky namiesto kebabu, dík za odvoz, postavy bez štýlu. Vďaka poslednej scéne dávam 4* ale nabudúce možno stlačim spúšť a pošlem ich na porážku. ()

Reklama

Reklama