Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lale musí učinit nemožné rozhodnutí; Sean provádí nebezpečný plán. (SkyShowtime)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je vidět na mém hodnocení, čtvrtá epizoda se mi zdála být tou zatím nejlepší. Ze všech dosud viděných dílů měla totiž děj s nejlepším tempem, největším využitím akce a skvělým odstřelovačským závěrem. Jen mě překvapilo, jak mělce pod kůži pronikla Elliotovi vysokorychlostní střela z velkorážní pušky- asi pořádné břišáky. ()

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Holy. Fucking. Shit. Nejen hektická akce à la The Raid, famózní spád a zatím skvělý scénář, ale teď už i lahůdkové finále s jedním dlouhým záběrem vymazleným až na půdu. Musel jsem si to pustit třikrát. Corin Hardy na pána a Gareth Evans má moji omluvu, že jsem tuhle pecku dva roky odkládal. Give me mooooore. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím prostě košatý mafiánský příběh, ve kterém se jisté skupiny přetahují o moc. Na žádné klanění se před scénářem to rozhodně není, zatím vybočuje nekompromisní akce, která je přehledná, nápaditá a svou reálností místy vyráží dech. Velšský filmař Gareth Evans, který stojí za uznávanou akční sérií (čti nekompromisní řežbou) The Raid, plní tyhle kolonky na jedničku. Všechna čest choreografii, i tady jdou herci/kaskadéři co se fyzického výkonu na dřeň. Vykrást klenotnictví nebyl nejlepší nápad. Elliot se nicméně i díky tomu dostává do centra dění okolo mafiánské famílie. Začne to holuby, skončí doslova rozprsklými mozky. Babiččino finální „hledání“ vhodného místa v domě skvostné. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sa to rozbieha. Elliott je postava ktorej sa dá konečne fandiť. Scéna vyberania guľky bola dokonca aj artová (ako aj prelinanie flashbackov), zoom in s kliešťami bol veľmi autentický. Pro tip -ak máte za úlohu niekoho zastreliť tak strielajte hneď a nečakajte kým vás odbachne ochranka ()

Reklama

Reklama