Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren, ukrytý na farmě, zápasí s tím, co rozpoutal. (SkyShowtime)

Recenze (11)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wallaceovci po předchozím atentátu zalehli na matrace a ve volném čase se baví mučením chycené atentátnice, snažíce se z ní vyrazit, kdo ji poslal. Ke slovu se přitom dostane hlavně matka rodu a výsledkem je dusný, nepříjemný díl bez akční scény, předcházející finální smršti. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsme v půlce a nadále bych nějaké šílené nadšení krotil. Zase tak silný, ba dokonce osudový příběh nevidím. Mám rád, když mají tvůrci kuráž, ale opravdu to neznamená, že potřebuji ke spokojenosti, aby krev čvachtala z každého druhého záběru. V tomhle světě je prostě naprosto běžné, že někdo někoho ohrožuje bouchačkou nebo někomu pomalu strhává nehty. Žádná policie, žádní svědci, žádné obavy z důsledků. Rodina je po předchozím pokusu o atentát ukrytá, ale v jedné místnosti má nečekaného nájemníka. Elliot se pro Seana stává důležitým. Finále silné, ač pro Seana se znepokojující informací. Matka creepy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bych to v dnešní vyhrocené době neměl přiznávat, ale mám ženy rád, takže jsem se u mučení nedokázal správně uvolnit a naplno si to užít. Kdyby tam pověsili nějakého chlapa, byl bych v klidu. Já vím, je jiná doba i žena má dnes plné právo na to, aby byla bestiálně mučena, ale já jsem holt ze staré školy. Kromě té tortury si ani nevzpomínám na jiný výraznější moment, takže tři kousky jsou tak akorát. Je to jen můj pocit, nebo se Michelle Fairley už definitivně zaškatulkovala jako poněkud vyšinutý matriarcha? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ponorka" a sialenosti, co sa odohravaju v safe-house, kde sa skryvaju Wallace-ovci, su silne na hrane. Ked sa nakoniec odhali, kto moze vediet nieco viac, financny mozog rodiny zisti, ze boli akurat "odrbkani" takym sposobom, ze to zrejme vyvola vojnu s Luanovym gangom. Dost depresivna psycho-cast. Miestami, pre citlivejsie povahy, hodne divacky neprijemna. Slabsie stvorhviezdie z mojej strany. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diel tentokrát neakčný ale to nevadí. len škoda, že veľa priestoru dostala piča starková(snáď do konca série zdochne) ale na druhú stranu to mučenie bolo dosť brutus a ponorkovka tiež mala šmrnc, inak v podstate ničím zaujímavý diel avšak záverečná pasáž a čmajznutie peňázoch značí, že sa blíži masaker. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Torture bitch bola v pohode ale inak slabší diel oproti predchádzajúcim častiam. A je viditeľne vidieť, že režisérsku stoličku prevzal niekto iný. Uvidíme ako to pôjde ďalej. Only You... ()

Reklama

Reklama