Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jsou Wallaceovi na ústupu, Marian tlačí na Seana; Elliotovo zotavování je přerušeno. (SkyShowtime)

Recenze (10)

okkac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za to, jak je natočený útok na skladiště a jeho brzké utnutí si někdo zaslouží pár facek. Pokud byl rozpočet a tohle je čistě kreativní rozhodnutí, tím to naštve více. Ani mačetový masakr v bance nevytrhne, po všem předchodím je vlastně natočený celkem "decentně". ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Wallaceovi poznají, jak vypadá opravdová konkurence!“ Mám rád, když mají tvůrci kuráž, ale opravdu to neznamená, že potřebuji ke spokojenosti, aby krev čvachtala z každého druhého záběru. V tomhle světě je prostě naprosto běžné, že někdo někoho ohrožuje bouchačkou nebo někomu pomalu strhává nehty. Žádná policie, žádné kamery, žádní svědci, žádné obavy z následků. Komplikovaný boj o nadvládu pokračuje. Víc se zaměřujeme na postavy a na vazby mezi nimi. Elliot se domnívá, že v celé skládačce ještě někdo chybí. Zatímco investoři chtějí Seana mrtvého a ve vedení společnosti Alexe, já se v tom už zase ztrácím. Britové, Nigerijci, Irové, Dánové, Turci… jedni mají automatické zbraně, jiní mačety, všichni neklidnou povahu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec netvrdím, že by se jednalo o špatnou epizodu, ale že bych z ní skákal nadšením, to se taky nedá říct. Úvod nejdříve sliboval pořádnou akci, aby mě následně hanebně zklamal, lepší už byla závěrečná "rodinná" scéna. Kdybych nebyl neustále ujišťován o tom, že se děj odehrává v Londýně, byl bych si jistý, že jde o Blízký východ. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co ma zatial "mierne" irituje, ze nech sa rozputa kdekolvek akykolvek masaker, tak policajne sireny, nehovoriac o samotnych prislusnikoch zakona, nikdy ich nepocut ani nevidiet. Hovorime o Londyne, nie o nejakej vychodoazijskej, ci blizkovychodnej zapadnutej dedine. Inak to bolo velmi pekne vygradovane a samotny zaver mal naboj. "Macetova navsteva" mala svoj "pozersky" aj sokujuci ucinok A aj prichod dalsich "poskokov" z Irska. Avsak dufam, ze dalsimi castami sa posunieme vyraznejsie. Rozhodne nadpriemer. Som zvedavy, ci za otaznikom na papieri nebude uplne "obvious" osoba. ;) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel je taký trošku zvláštny, najprv nás naláka na prestrelku, ktorá je kreatívne utnutá(to jest vidíme z nej začiatok a potom už iba mŕtvoly)A nigérijská mačetová návšteva banky je fajn ale je prekvapivo málo drsná. takže najzaujímavejší je príchod posíl z Írska a záverečná konverzácia kde som čakal, že sa to zvrhne trošku viac. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto vyzerá nevyužitý potenciál. Návšteva v banke Adige aj v kvetinárstve boli byť aspoň tak epické ako útok na safe house v piatej epizóde. Nuž nedialo sa... ()

Reklama

Reklama