Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda o Finnově vraždě vyšla na povrch; Luan čelí hrozivým následkům. (SkyShowtime)

Recenze (10)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wallace vs. Dumani. Rodina se rozpadá. Hon na její členy začal naplno. Hodí se cokoliv, jako návnada může klidně posloužit Jacqueline. Mám rád, když mají tvůrci kuráž, ale opravdu neucvrkávám, když někdo někoho rozpáře mačetou. A všechno to násilí opravdu nedobarvuje atmosféru mrazivého světa londýnských gangů. Ba naopak, začíná to stále silněji nedržet pohromadě, obávám se, že mnohé dějové linie se svého uspokojivého konce nedočkají. Podrážení si nohou a špinění rukou bylo přespříliš, chtě nechtě se klasická mocenská partie začíná rozpadat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to lepší průměr, na lepší známku ale seriál dosahuje pouze sporadicky. Tvůrci hned od počátku série rozjeli několik dějových linií a já mám s postupujícím časem pocit, že ani jednu nedotáhnou ke zdárnému konci. Na to, že je příští epizoda poslední, je toho v běhu jaksi mnoho. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tento diel sa celú dobu držal na slušných 4 hviezdach, a mal zaujímavé dialógy a posuny v deji. Avšak Luanove mačetové rošambo s Nigérijcami a záver, ktorý je viditeľne CGI ale nie tak, že by to trhalo oči, no to bola peckovka, tak snáď finále nesklame ako GOT. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 20min som zistil že sa ešte nič nestalo. Highlight je akurát masaker na hotelovej izbe, avšak to je tak asi všetko. Pozerat v starom byte z blízka na Coleovu tvár pár minút mi príde ako zbytočna strata času ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Držali sme palce, dočasne, albáncovi, však ?!! (: ......................... WTF was that - Elliot nechal sekundu vŕtať do krku toho debila miesto toho aby ho zastrelil, neznesiteľná scenáristická debilita a je mi jedno že asi účelová. (napísane tesne po dosledovaní tej scénky) ()

Reklama

Reklama