Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wallaceovi se musí skrývat; Luan riskuje svůj život, zatímco Elliot se snaží jeden zachránit. (SkyShowtime)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Řekni mi, kde je a já ušetřím Billyho a Jacqueline.“ Marian je v koncích, zúčtování na hřbitově je poctivé, stejně jako u Shannon doma. Se zbytkem mám problém. Pravidla už neplatí pro nikoho, navíc mnohé dějové linie se svého uspokojivého konce nedočkaly. Velšský filmař Gareth Evans se v polovině série vyznamenal. Předložil několik nekompromisních scén, kdy platilo to, co u jeho Zátahů. Při nich tvůrčí tým při akčních scénách rovněž tlačil tak intenzivně na pilu, že divák neměl šanci všechny ty vymazlenosti zachytit. Jenže konec série byl víc ve znamení dialogů, zvratů a práce s postavami. Sympaticky propletené to nakonec není, finále víceméně nijaké. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále se tvůrcům příliš nevyvedlo. Alespoň mně se tedy nelíbilo. Zaujal mě jen Herkulův potomek, který si zřejmě čistí zuby tak, že žvýká křemeny, jinak to ale bylo chabé. Už mě štve, jak se všude operuje jen s waterboardingem, kde zůstalo staré, dobré drcení prstů kladivem? A Floriana bude zřejmě zdejší verzí Rudé kněžky, takže se Mariane Stark... Tedy, Mariane Wallace opět vrátí do děje. To už ale určitě neuvidím. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostym vrcholem tohoto serialu pro me byla pata epizoda. Co se delo potom pro me bylo uz navic. To ale nic nemeni na tom, ze to skoncilo dobre, lehce otevrene. Ale druhou serii uz nevyzaduji. (radsi bych treti Raid, ano Garethe?) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostojny a nie tak uplne neocakavany koniec prvej serie. Investori vo mne budia dojem ludi z tej konspirace o par mocnych, co udajne riadia svet. ;) Spokojnost. Zeby este Helen zamutila vodu v druhej serii? Som tiez zvedavy, ci sa dockame pouzitia "cipu". ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ilinoiska to vystihla najlepšie. Bola to dobrá jazda, síce absolútne nelogická a plochá, ale dobrá. No prípadnú dalšiu sériu už takmer určite vynechám. PS: tá Starková nie a nie skapať :) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT Neverím. neverím tomu že posledný finálny diel bol tak slabý. neverím tomu, že mladá Duanová sa ukázala ako sviňa skurvená. neverím tomu, že Wallace je mŕtvy keďže jeho telo bolo v dyme keď naňho kukal cajt. neverím, že tá starkovic piča to prežila. Ale verím tomu, že druhá séria bude vydarenejšia a že Evans zrežíruje viac partov. ()

Reklama

Reklama