Reklama

Reklama

Gangs of London

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie, (2020–2023), 24 h 31 min (Minutáž: 49–87 min)

Hrají:

Joe Cole, Ṣọpẹ́ Dìrísù, Michelle Fairley, Colm Meaney, Lucian Msamati, Paapa Essiedu, Brian Vernel, Pippa Bennett-Warner, Mark Lewis Jones, Jing Lusi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Město Londýn je zmítáno bouřlivými boji mezinárodních gangů, které mu vládnou, a náhlým vzduchoprázdnem, které vznikne, když je zavražděna hlava nejmocnější londýnské zločinecké rodiny. (SkyShowtime)

Recenze uživatele keoma26 k tomuto seriálu (2)

Episode 1 (2020) (S01E01) 

jsem rad, ze jsem se do toho nechal namotat, protoze na "to watch listu" mam cely zastupy dalsich serialu (The Knick, Better Call Saul etc). Cista zanrova jizda, ktera mozna jen recykluje vsechno, co jste kdy videli od Ritchieho pres Corey Yuena az po treba De Palmu, ale dela to tak hrozne sikovne, ze dokaze vyvolat dojem, jako by Gareth Evans objevoval a tvoril pravidla zanru on sam. Popravde, miluju jeho Raid 1-2 a jedina slabina Gangu Londyna se ukazuje paradoxne pri akcnich scenach - prilis z celkoveho konceptu vycnivaji a trci, jsou totiz znovu dokonaly a treba kamera se pri nich pohybuje tak, ze vubec nevnimate jeji pritomnost a jste primo fyzicky uprostred souboju. Coz uz ale bohuzel tolik neplati o narativni casti pribehu, kde kamera nekdy exhibuje az moc a misto, aby slouzila vypraveni, strhava pozornost na svou "filmovost" a formu... ()

Episode 5 (2020) (S01E05) 

Total bloody massacre, John Woo meets Sam Peckinpah ()

Související novinky

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

O čem by byl třetí Raid?

O čem by byl třetí Raid?

24.04.2020

Velšského režiséra Garetha Evanse budou diváci nejlépe znát díky jeho výraznému zápisu do akčního žánru v podobě snímku Zátah: Vykoupení (The Raid). Nejenže režisér posunul hranice choreografie… (více)

Reklama

Reklama