Reklama

Reklama

Ishuzoku Reviewers

(seriál)
  • Japonsko 異種族レビュアーズ (více)
Trailer
Japonsko, 2020, 5 h (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Amahara (komiks)

Kamera:

Takamicu Sera

Hudba:

Naito Kotone

Hrají:

Džundži Madžima, Júsuke Kobajaši, Miju Tomita, Jóko Hikasa, M.A.O, Nacumi Takamori, Šiori Izawa, Momojo Kojama, Makoto Kóiči, Masumi Tazawa, Fumiko Učimura (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

V rozmanitém fantasy světě, který je domovem lidí, elfů, víl, monster, bestií, duchů, andělů i démonů, žijí dva velmi zvláštní dobrodruzi - elf Zel a muž v nejlepších letech Stunk. Tito dva hrdinové mají ten nejvznešenější cíl ze všech v tomto rozmanitém světě - zjistit pro sebe, ale i pro ostatní muže, jaké to je mít sex se všemi zdejšími rasami. Naštěstí pro ně je zde prostituce plně legální a spousta zdejších služebnic má v sobě krev sukuby, tedy sex potřebují k nabití životní energií. Který druh je nejvíce sexy? Který to naopak vůbec neumí? Jaký fetiš je ten nejlepší? Kde na těle jsou ta správně citlivá místa? Všechny otázky budou zodpovězeny, všechny dívky náležitě prověřeny a o všem nám tito dva pánové přinesou podrobné zprávy včetně bodových hodnocení. Když navíc na jedné ze svých cest potkají i anděla Crimvaela a ihned ho přiberou do svého týmu, tak je skupina "mezidruhových recenzentů" skoro kompletní. Proč skoro? Protože pánové přeci vědí, že jen 3 odborníci nestačí, a tak si ke svým průzkumům vždy přiberou ještě někoho čtvrtého z ostatních druhů. Je na čase, aby všechna erotická tabu padla! (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Thalin 

všechny recenze uživatele

Nebýt jedné recenze na youtube, tak se tomuhle vyhnu obloukem, protože to už jen podle náhledu a naprosto šíleného openingu ( nejvíc trhlý a zároveň chytlavý anime opening, co jsem snad viděla, kozy a ta hudba tomu dodávají totálně cringe rozměr) pro mě vypadalo jako hentai a to moc nemusím. I tady by si divák u některých scén řekl, že je to přece jasný hentai. A přece ne. Je to spíš taková humorná satira a totální fantasy guláš všelijakých mýtických a pohádkových postav, který se rozhodl chopit stránky, kterou běžně v podobném prostředí v anime neuvidíte. A to bordely. Všemožné bordely a partu úchylů, kteří je chodí recenzovat. A ničeho se nebojí, i když jim hrozí, že je holka sežehne, ušuká k smrti nebo že si pro recenzi musí prohodit pohlaví, či si naopak prostě musí odpustit třeba sex s vílou, protože by jí roztrhli vejpůl.  Musím uznat, že co se týká všech těch pravidel, tak se tady tvůrci docela vyřádili. Celé to pak balancuje na té tenké hranici s hentai, ale pořád je tu na tohle označení málo explicitních záběrů. Jsou tu náznaky a spousta, spousta poprsí. Ale to už snad nevykolejí nikoho, protože nějaká ta koza na člověka vyskočí i v televizi už od dětství. Jo, je tu právě pár chvil, kdy na to tvůrci doslova jebou, ale jinak je to spíš vtipná záležitost, s dobrou animací a sympatickými postavami. U některých hlodů sem se opravdu pobavila, i když to takřka postrádá nějaký příběh. Ten tam jen občas vykoukne na pozadí. Jinak se tam ale děje hlavně jen to, co si konec konců můžeme přečíst už z anotace a tudíž by to nemělo nikoho šokovat nebo nějak znechucovat. Prostě se jen chodí z bordelu do bordelu... a je to legrace, i přes některé ty vrtochy. Našlo se pár momentů, kdy se mi s lehkým znechucením zkroutila držka, ale stejně, dívala jsem se dál. Takže mě to logicky bavilo. I přes to téma, které je docela netradiční a samotnou by mě asi nenapadlo se na to dívat a nehledat v tom něco, co vzruší, ale pobaví. Japonci jsou úchylové, o tom snad není pochyb, ale umí to pojmout tak, že se člověk i zasměje. Jen ta nějaká dějová linka by mohla být lepší a druhy sukulek by tu taky mohly být zajímavější než jen, že jedny mají křídla, další čenich a ouška, ale jinak jsou to prostě na pohled obyčejné holky připomínající spíš holčiny s doplňky z kostýmů. Až na pár  zajímavých výjimek se v tomhle tvůrci moc s fantazií nepřetrhli. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[Shlédnuty 3 epizody, drop] Anime se skrz různé kličky, oblouky, salta anebo tichá našlapování snaží dostat perverznosti, která by byla na úrovni "přijatelná". Tenhle balíček je maskovaný zdůvodněním, že hlavní hrdinové jsou bordel-recenzenti se srdcem na dlani a stožárem v poklopci, připraveni na vše. Hentai? Ále kdé žé, vždyť si tu děláme jen očividnou prču, nebereme nic vážně a snažíme se rozdávat vtípky na potkání (Piccolo-wanabee hláška sedla, uznávám)! Pro někoho tyto výmluvy fungují, ale asi jsem vnitřně stále dosatetčně korektní (někteří by to nazvali jako "upjatý", "úzkoprsý", možná "srab") a při smyslech, abych se tím nenechal napálit. První dva díly tančily na hraně a spíš laškovně pomrkávaly, možná Vám vlepily vlhčí polibek na tvář, ale třetí už na to doslova jebe. Chápu, že mnoho anime fandů má ve své mentální skříňce spoustu skrytě vilných představ a v tomto Ishuzoku Reviewers zabodují naplno: Klepeta, klobásy, chapadla, chlupáči, ocasy, stačí jen říct. V mých očích už je to víc hentai jak anime. ()

Reklama

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Ech co říct? Překvapivě většinou vtipnej úchop na stereotypy a předsudky fantasy. Samozřejmě, na trochu japonský lechtivý úhel. Upřímně, nevidím rozdíl mezi cenzurou a bez, protože drtivá většina jsou stejně prsa, rozličných velikosti, tvarů a konsistencí, což není pro nikoho komu je 10+ a má volný přístup k netu nic nového. Pod hlavní náplní (týpci hodnoti bordely všech ras a bytostí) se skrývá příběh, který jen občas vystrčí růžky (a asi je to nejzajímavější na show, kromě vtipů) Líbí se mi, jak se pohybuje tak někde mezi hraniceme přijatelného a "už příliš". Nečekal jsem nic jiného. Tak ve stylu show hodnotíme:7 out 10. ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Na první pohled si řekneme jžš zase anime plný koz a takovýhle uchyláren nenene tady jde o jednu věc a to jak fungujou Japonské zákony okolo prostituce! Tvůrci tady totiž přesně ukázaly jak to v Japonsku funguje s prostitucí že jak se takovým problémům lidi vyhýbaj a takovýhle věci. Už od první epizody se vlastně dozvíte zdali to anime bude pro vás nebo ne, recenze jiných druh žen se kterýma se 2 prasáci, andílek a další prasata podílej a upřímně to tady funguje, je samozřejmě přehnané že to je skoro za hranici Hentai  žánru ale tvůrci tady udělaly to nejdůležitější a to vybalancování kdy se to snažily udržet tak aby to nepřekročilo hranici Hentai žánr či že scény kde nejdou vidět pohlavní organy ale ví se na co naráží ještě není hentai ale prostě a jenom Ecchi. Je hodně pochopitelné že tohle lidi může dost znepříjemnit a dost znechutit samozřejmě se najdou i ti co si to budou užívat a takovýhle ale musíme zde pochopit na co se tvůrci zamířili a to je to nejdůležitější, po grafické stránce je to i celkem přitažlivé a potom samozřejmě ta komedie která zde funguje až jsem se dost u některých dílu bavil... samotně sympatické postavy a stydlivá andělice které tomuto anime dodávaj pěknou šálku čaje. Za mě 84% ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Definitívne hľadanie presného zlomu medzi ecchi a hentai anime. Každým rokom sa tento míľnik, alebo inak povedané rozdiel zmenšuje až pomaly, ale isto zaniká. Avšak v tomto prípade je nad slnko jasné, že ide skôr o komediálne anime netreba zabudnúť čo daný hrdinovia hodnotia.  Horšia je, ale kvalita daného anime. Ishuzoku Reviewers bohužiaľ nie je dosť kvalitné anime ani na to, aby som tu dal dosť dobré hodnotenie. Čo mne teda rozhodne vadilo je absencia nejakého kvalitnejšieho príbehu a čo je tiež zlé anime je dosť epizodické a absolútne ničím v deji negraduje. Takže jediná možnosť a dôvod prečo toto pozerať je ten, že si pozriete priemerne vtipné anime s nezaujímavými až generickým postavami bez nejakého kvalitnejšieho príbehu. Nepovedal by som, že strata času len pre to, lebo aspoň sa v anime kruhoch o tomto anime rozprávalo a teda ak chcete mať dôvod na konverzáciu s niekým kto ho videl je asi jediná šanca a dôvod prečo ho pozerať, ale aj ten druhý Vám povie, že videl mnoho lepších anime. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama