Reklama

Reklama

Heja Camp

(seriál)
  • Japonsko へやキャン△ (více)
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Seriál s krátkými (3 minuty) epizodami vypráví o jednom z dalších dobrodružství dívek ze seriálu Yuru Camp (2018).
Vše začíná jednoho dne, kdy si Nadeshiko chce v klidu užívat nějakého toho volna ve společné klubovně. Prohlížení si zdejšího vybavení je však narušeno vpádem jejích dvou kamarádek a členek stejného outdoorového klubu (zaměřeného na společné kempování), které záhy vymyslí další společný výlet. Místem výpravy se stává Yamanashi a dívky se během své cesty postupně seznamují s některými z místních krás, ale kde je vlastně konečný cíl této nečekané cesty? (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je fajn zase vidět mé oblíbené postavy ze seriálu Yuru Camp a připomenout si tu příjemnou atmosféru, kterou jsem si tehdy tak užíval. Na druhou stranu koncept tříminutových episod u takového typu díla je naprosto nedostačující a ne zrovna vyhovující. Zkrátka než jsem se dostal do té správné, příjemné nálady, tak byl konec dílu... Navíc už to ani není (přesto, že je opět v názvu Camp) tolik o tom pravém kempování, mizí jakýkoli informativní přesah o tomto koníčku a tak jediné co vlastně zbývá je drobné seznámení s jedním japonským regionem, kde se anime odehrává. Preferoval bych třeba dvě dvacetiminutové OVA, než tyhle malé jednohubky! Ale alespoň jsem si díky nim na Nadeshiko a spol. zase vzpomněl a uvědomil si, že se stále těším na druhou regulérní sezónu v lednu 2021. 6/10 ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Stejně roztomilé, hřejivé a uklidňující jako seriál a prakticky úplně stejně o ničem, jako seriál, jen tentokrát v podobě krátkých, 3 a půl minutových epizod. Jako jednohubka fajn. 7/10 ()

Reklama

Galerie (146)

Reklama

Reklama